Abone Ol

Best Model Of The World finalistleri belli oldu!

Artemis Marin Princess Hotel'de hafızalardan silinmeyecek bir yarı final heyecanı yaşandı...

Best Model Of The World finalistleri belli oldu!

Bu sene 23.sü gerçekleşecek olan modellik yarışmasının Türkiye yarı finali muhteşem bir gece ile Artemis Marin Princess Hotel'de gerçekleşti. Şubat ayında Artemis Marin Princess Hotel'in işletmesini alan Zeki Güner ve Ayhan Yumrutaş geceye ev sahipliği yaptı.

Erkan Özerman önderliğinde havuz üzerindeki podyumda yapılan yarışma iş, sanat, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden 550 kişiyi bir araya getirdi.

Ünlü koreograf Tamer Kunter'in yönetimindeki yarışmacılar 3 günlük yoğun bir kamp dönemi geçirdiler. 35 bayan ve 55 erkekten oluşan toplam 90 yarışmacının katıldığı gecede, final için 20 finalist seçildi.


PRİNCESS OF ARTEMİS & PRİNCE OF ARTEMİS

Gece de bir ilk daha yaşandı. Best Model of the World Turkiye yarıfinal sponsoru Artemis Marin Princess Hotel bu sene bir ilki gerçekleştirerek kendi modellerini seçti. Artemis Marin Princess Hotel Genel Müdürü Tahir Akarsular'ın açıkladığı sonuçlarda; Princess Of Artemis; Yasemin Yeniay seçilirken, Prince Of Artemis Taha Özakıncı seçildi. Ayrıca geçtiğimiz yılın Best Model Of The World birincisi seçilen Erkan Meriç ve aynı yarışmada üçüncü olan Tuğçe Sarıkaya'ya da Kristal Best Model Ödülü takdim edildi.

Gecede finalistler, Tülin Ersöz, Mehmet Hattat, Herve Menge, Neslihan Yargıcı, Erkan Yolaç, Güngör Bayrak, Nil Burak, Ece Filiz, Esin Övet'in oyları ile belirlendi.

Best Model 2007 birincisi Senem Kuyucuoğlu ve Alper Aslanoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı, Meya Orkestrasının sahne aldığı geceye Nil Burak, Yeliz, Ebru Polat, Esra Balamir ve Ege şarkılarıyla renk kattılar.

Best Model of the World Contest-Dünyanın En İyi Mankeni Yarışması finali ise 2010 yılı Eylül ayında yapılacak.