Abone Ol

Beşiktaş'ın yeni yengesi Khloe Kardashian!

MEDYAFARESİ FOTOGALERİ- Beşiktaş Milangaz'ın NBA'den transferi Lamar Odom'un 2 yıl önce evlendiği reality show yıldızı Khloe Kardashian magazincileri peşinde koşturacak.

Beşiktaş'ın yeni yengesi Khloe Kardashian!

Beşiktaş Milangaz’ın NBA’den transferi Lamar Odom Türkiye’de ne kadar konuşulacaksa, 2 yıl önce evlendiği reality show yıldızı Khloe Kardashian da bir o kadar konuşulacak.  Magazin muhabirleri bu ikilinin peşinden ayrılmayacak. Gittikleri her yerde ilgi odağı olan ikili her ne kadar flaşlara alışık olsa da Türk magazin basının ilgisine nasıl bir tepki vereceği de merak konusu.

Beşiktaş’ın yeni yengesi Khloe Kardashian!-FOTOGALERİ

ABD’li ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın da aynı zamanda kardeşi olan Khloe Kardashian, geçtiğimiz yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası için kocasının maçlarını izlemek için ülkemize de gelmişti. İkili maçlardan fırsat bulduklarında İstanbul gecelerinde boy göstermiş magazinciler peşinden bir an olsun ayrılmamıştı. İkili reklamcıların da gözdesi durumunda. Öyle ki bir parfüm reklamında Odom ve Khloe çifti bir reklam filminde yarı çıplak boy göstermişti.

Kim Kardashian’ın seksi kalçalarının sırrı çözüldü!-FOTOGALERİ

İstanbul’a hayranlığını Twitter’dan paylaşan Kardashian, ablası Kim’e “İstanbul’da eskiden saray olan bir yerde kalıyoruz, çok şey kaçırıyorsun” diye yazmış, bu mesajı ABD’de bile çok konuşulmuştu.

Ancak ünlü basketçinin eşi olan ve Türk karşıtlığı ile tanınan Ermeni asıllı ABD’li yıldız Kim Kardashian’ın, kardeşi Khloe’un İstanbul’da yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu. Ancak bu transferde geçen yıl şampiyona için Türkiyei’ye gelip hayran kalan ve eşi Khle’nin de büyük etkisi olduğu da söyleniyor.

KİM KARDASHİAN SEVGİLİSİYLE SICAK GÖRÜNTÜLER..

Kim Kardashian’dan cesur tanıtım! Fotogaleri için tıklayınız..!

Kim Kardashian’ın seksi kalçalarının sırrı çözüldü!-FOTOGALERİ

KARDASHİAN’DAN ATEŞLİ POZLAR TIKLAYIN

Kim Kardashianın seksi videosu için tıklayın

KARDASHİAN SOYUNDU TIKLAYIN