Abone Ol

Beşiktaş taraftarları çıldırdı! Quaresma formaları kapış kapış!

107 yıllık Beşiktaş Kulübü'nün en önemli transferi olan Ricardo Quaresma, darphane gibi. Yurt genelinde 3 günde 1 milyon 200 bin TL'lik ürün sattı.

Beşiktaş taraftarları çıldırdı! Quaresma formaları kapış kapış!

Fenerium'un en büyük mağazasının bir günde en fazla 600 bin, GS Store'un 500 bin TL ciro yaptığı piyasada rakiplerine fark atan Beşiktaş, yurt genelinde 3 günde 1 milyon 200 bin TL'lik ürün sattı.

107 yıllık Beşiktaş Kulübü'nün en önemli transferi olan Ricardo Quaresma, darphane gibi. Siyah beyazlıların bonservisine 7.3 milyon Euro, kendisine yıllık 3.6 milyon Euro ödediği Portekizli yıldız sayesinde Kartal Yuvası mağazalarında satış patlaması yaşandı, kombinelere ilgi arttı. 2 bin siyah beyazlı taraftarca karşılanan, 21 bin 320 kişinin önünde imza atan Quaresma, kolay kolay kırılmayacak bir rekora daha imza attı. İmza töreninin yapıldığı gün sadece BJK İnönü Stadı'ndaki Kartal Yuvası mağazasında 800 bin TL'Lik satış yapıldı. Siyah beyazlılar bu rakamla, ezeli rakipleri F.Bahçe ile G.Saray'ı solladı. Fenerium'un en büyük mağazasının bir günde en fazla 600 bin, yine en büyük GS Store'da 500 bin TL'lik satış yapıldığı göz önünde bulundurulursa Beşiktaş'ın bu rekoru kolay kolay kırılamayacağa benziyor.

"SİPARİŞLERE YETİŞEMİYORUZ"
Quaresma için hazırlanan forma, tişört ve diğer ürünlerden toplam 5 milyon TL gelir hedefleyen siyah beyazlıların üç günkü satışlardan sonra beklentisi daha da yükseldi. Beşiktaş'ın Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy, forma sponsoru Adidas'ın özel olarak dizayn ettiği Quaresma tişörtlerinin 3 gün gibi kısa sürede hazırlandığını, sipariş yetiştirmekte zorlandıklarını ifade ederken, "Yurt genelinde üç günde 8 bin forma ve 5 bin tişört satışı gerçekleştirdik.

Kombine satışlarında da önemli artışlar var. İstanbul'da 13, Ankara'da 3, Adana, Denizli, Kayseri ve Antalya'daki Kartal Yuvası mağazalarımızda yapılan satışlarla birlikte şu ana kadar toplam 1 milyon 200 bin TL ciro elde ettik" dedi.

Milliyet