Abone Ol

Beşiktaş Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'de 28. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Başakşehir'i konuk ediyor. Süper Lig'de Beşiktaş'ın en çok zorlandığı takımlar arasında yer alan Başakşehir ile oynanan son dört maç 3-2'lik skorla tamamlandı.

Beşiktaş Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Başakşehir maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'de 28. hafta maçında bu akşam Vodafone Park'ta Beşiktaş, Başakşehir'i konuk edecek. Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçtiği ilk maçta Başakşehir deplasmanında sezonun ilk maçında ev sahibi Beşiktaş sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrılmıştı. İki takım arasında oynanan son dört müsabaka bu sonuçla sona ererken geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan 3 maçı aynı skorla Beşiktaş kazanırken bu sezon Süper Lig'de oynanan ilk maçı ise Başaşehir kazanmıştı. Peki Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayımlanacak. Mücadelede hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, Umut, Necip, Atiba, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Leo Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Tolga, Berkay, Serdar, Pizzi, Trezeguet, Okaka

Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Oğuzhan Özyakup, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Domagıj Vida ve sakatlığı yeni düzelen ve antrenman eksiği bulunan N'Koudou ve uzun süreli sakatlığı bulunan Mert Günok bu mücadelede forma giyemeyecek. Başakşehir'de ise tek eksik Mahmut Tekdemir olarak dikkat çekiyor.