Abone Ol

Berrak Tüzünataç tacizle suçlanan Talat Bulut'a tepki gösterdi!

Tacizle suçlanan 62 yaşındaki oyuncu Talat Bulut'un 'Kostum sorumlusu kızlar güzel bir şey yaptıklarında onları yanaklarından öperim' sözlerine oyuncu Berrak Tüzünataç tepki gösterdi.

Berrak Tüzünataç'tan Talat Bulut'a sert tepki!

FOX TV'deki 'Yasak Elma'nın 'Halit'i Talat Bulut'un (62), 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i sette taciz ettiği söylenmişti.

Özge Şimşek, ''Kravatını bağlarken beni dudağımdan öptü'' dediği usta oyuncuya dava açmış, yapımcı Fatih Aksoy da Talat Bulut'un sözleşmesini feshedebileceğini açıklamıştı.

Talat Bulut kendini şu sözlerle savundu: ''Karavanda iç çamaşırımla duruyorum, kostümcüler gelip pantolonumu gömleğimi giydiriyor. İsteseydim 6 aydır taciz ederdim. İddialar tamamen yalan.''

Talat Bulut Star TV’deki 'Duymayan Kalmasın'da şu açıklamayı yaptı:

''Kız, istemediğim halde sürekli kravatımı düzeltmek için yanıma geliyor, 'Ne tatlı adamsın' diyordu. Sorun kostümcülere; hepsine sarılır yanaklarından öperim. Samimiyetimi taciz olarak göstermek çok ahlaksızca. Yanlış anlıyorlarsa, bu onların problemi.

Bir tecavüz yasasının çıktığını sabah haberlerinde izleyip ilk paylaşan benim. 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğradığında tepki gösterdim. Neden insanlar o zaman 'helal olsun Talat' demedi? 2 gündür yurt dışında olan kızım travma yaşadı. Bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Fatih Aksoy da bana inandığını söyledi.''

BERRAK TÜZÜNATAÇ'TAN ÇOK SERT SÖZLER

Oyuncu Berrak Tüzünataç, Talat Bulut'a çok sert sözler söyledi. Berrak Tüzünataç Twitter'dan şöyle yazdı:

Berrak Tüzünataç tacizle suçlanan Talat Bulut'a tepki gösterdi! - Resim: 1

'KADIN OLARAK DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ'

Bu arada dizinin kadın oyuncuları da sosyal medya hesaplarında bir açıklama yayınladılar!

İşte o açıklama: "İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir gift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever"

Berrak Tüzünataç tacizle suçlanan Talat Bulut'a tepki gösterdi! - Resim: 2