Abone Ol

Berna Laçin, Ahmet Kaya gerilimini anlattı!

Serdar Ortaç'ın paylaştığı fotoğraf Berna Laçin'i kızdırdı.

Berna Laçin, Ahmet Kaya gerilimini anlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın MGD gecesinde Ahmet Kaya’ya yapılan saldırıyla ilgili ‘ Kimler saldırdı? Gezi Parkı’nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz.” demesinin yankıları sürüyor.

Serdar Ortaç’ın twitter adresinden ’ O gecenin tek suçlusu ben değilim’ dercesine ünlü isimlerin toplu halde şarkı söylerken çekilmiş fotoğrafını paylaşması oyuncu Berna Laçin’i kızdırdı.

Kendisinin olaylarla bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen Laçin, yaşananları hurriyet.com.tr’ye atlattı " Evet ben Gezi’ye katıldım ama Ahmet Kaya’ya saldırmadım. Ben o gecenin sonuna yetişebildim. Mehmet Ali Erbil’in yerine Çarkıfelek’i sunmuştum. Çekimler bitince hemen geceye gittim. İçeri girdim ve ödülümü aldım. O sırada herkesi sahneye davet ettiler. Hep birlikte Memleketim şarkısını söyledik. Benim olaylardan hiç haberim yoktu, Uğur Dündar anlattı. Herkes o fotoğrafı görünce ’ Sen de mi’ diyorlar. İnsanlar başkalarına iftira atmasınlar. Ya yaptıklarının arkasında dursunlar ya da özür diliyorlarsa bunun bilinciyle hareket etsinler"

Hürriyet

Reha Muhtar’ın Ahmet Kaya yemini! 3 çocuğumun üstüne...

Serdar Ortaç böyle özür dilemişti -VİDEO-

Serdar Ortaç konserinde Ahmet Kaya posteri -VİDEO--