Abone Ol

Berna Laçin acilen hastaneye kaldırıldı: Tekerlekli sandalye pozuyla korkuttu

Tiyatro ve sinema oyuncusu Berna Laçin, ani bir omurilik problemi nedeniyle oyunlarını iptal etti. Bir ameliyat geçirecek olan Laçin, bu süreçte planlanmış olan oyunlarını iptal etti. Pamukkale'de gerçekleştireceği tek kişilik oyunun yanı sıra, 7 Mart'ta İzmir ve 8 Mart'ta Bodrum'da sahnelemeyi planladığı oyunlar da bu kapsamda iptal edildi.

Berna Laçin acilen hastaneye kaldırıldı: Tekerlekli sandalye pozuyla korkuttu

Oyuncu Berna Laçin hastaneden yaptığı bir paylaşımla acil olarak ameliyata alınacağını duyurdu. Tekerlekli sandalyede otururken çekin bir fotoğrafını yayınlayan Laçin, yürümesinin yasak olduğunu ve önceden planlanmış tüm tiyatro oyunlarını iptal ettiğini duyurdu.

Bodrum’da yaşayan Berna Laçin, geçtiğimiz yıl ayağındaki sorun nedeniyle ameliyat masasına yatmıştı. Ameliyat sonrası Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan ve ayağındaki robotik aletle poz veren oyuncu, ‘’İyiyim iyiyim, süperim. Kendimi kurtulmuş hissediyorum. Eğer 15 gün ayağımın üstüne basmamayı da başarırsam kim tutar beni. Arayan soran , sosyal medyadan güzel dilekler ileten herkese teşekkürler’’ açıklamasını yapmıştı.

Tekerlekli sandalyede otururken çekilen bir pozunu Instagram sayfasından yayınlayan 53 yaşındaki oyuncu acil olarak ameliyata alınacağını duyurdu. Yürümesinin yasak olduğunu ifade eden Laçin, bugün ve önümüzdeki günlerde sahneleyeceği oyunlarını da iptal ettiğini duyurdu.

Ciddi tehlike arz eden omurilik sorunu yaşadığını söyleyen Berna Laçin, yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kul kurar kader gülermiş Bu akşam şahane bir organizsasyon için Pamukkale’de tek kişilik oyunumu oynayacaktım Ardından 7 Mart Izmir ve 8 Mart Bodrum Inspera Bodrum sahnesini yine “Hayal Satıcısı” oyunumla açacaktım Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arzeden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım . E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti , ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor . Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum . İyi günlerde görüşmek üzere , o güne kadar dualarınızı beklerim Sevgiler , saygılar. Not : Biliyorum çok kişi arayacak ama şimdi açamıyorum çünkü doktorlarla görüşüyorum . Kusura bakmayın ve merak etmeyin olsun bitsin hepinizin bir kahvesini içerim.''