Abone Ol

Berkay ve Gülçin artık hiç böyle gülümseyip poz veremeyecek

Çanakkale'nin Biga İlçesinde bir kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü Berkay Güneş ile arkasındaki kız arkadaşı Gülçin Gül Berber’in yaşamını yitirmesi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki arkadaşlarını yasa boğdu.

Berkay ve Gülçin artık hiç böyle gülümseyip poz veremeyecek

İki gençten Güneş’in cenazesi bugün memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesinde son yolculuğuna uğurlanırken, Berber’in ise yarın İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Berkay Güneş kullandığı 34 TT 7609 plakalı motosiklet, dün sabah, Çanakkale-Bandırma Karayolu’nda 17 KH 432 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Berkay ve Gülçin artık hiç böyle gülümseyip poz veremeyecek - Resim: 1

Kazada motosiklet sürücüsü Güneş olay yerinde yaşamını yitirirken, arkadasındaki sınıf arkadaşı Gülçin Gül Berber ise ağır yaralandı. Durumu ağır olan Berber kaldırıldığı Biga Devlet Hastanesi’nde ertesi gün doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Hayatlarının baharında yaşamını yitiren iki gençten Berkay Güneş’in cenazesi bugünBursa’nın İnegöl ilçesinde, ikindide kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kız arkadaşı Gülçin Gül Berber’in cenazesi ise yarın İstanbul’da öğlen toprağa verileceği öğrenildi.

dha