Abone Ol

Berk Oktay köpeği öldürülmesin diye yalan söyledi!

Berk Oktay, Cash adlı köpeğinin saldırısına uğradı. Yüzüne 35 dikiş atılan Oktay, köpeği uyutulmasın diye “Ev kazası geçirdim” dedi.

Berk Oktay köpeği öldürülmesin diye yalan söyledi!

BERK OKTAY’IN OLAY SEVİŞME SAHNESİ! VİDEO

“Benim Hala Umudum Var” dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay “Bütün hayatım o” dediği köpeği Cash’in saldırısına uğradı. Yüzü parçalanan, çenesiyle dudağı arasına 35 dikiş atılan Oktay’a estetik müdahale yapıldı. 3 yıldır beslediği köpeğinin uyutulmasından korkan ünlü oyuncu, twitter’dan dün “Evde talihsiz bir kaza yaşadım, bunun köpeğimle herhangi bir ilgisi yok. Benim sağlık durumum gayet iyi” iletisini paylaştı. Berk Oktay geçen Mart ayında yaptığı röportajda köpeği Cash için “Benim bütün hayatım Cash. İkimizin de doğum günü aynı. Onu çok seviyorum ve rahat bir ortamda yaşaması için bahçeli bir ev almayı düşünüyorum. Tasmasını kim tutarsa onu sahipleniyor ve yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Saldırmak amacıyla değil sadece koruma amacıyla karşısındakini korkutuyor” demişti. ‘Köpek uykuda ısırdı’

Oyuncu Ali Erkazan rol arkadaşı Berk Oktay’ın başına gelenleri şöyle anlattı: Berk köpeğine çok düşkün, onunla birlikte uyuyor. Geçen hafta uyurlarken köpeği yüzünü ısırmış. Bir kez daha estetikçiye gidecek. Berk’in yüzünü Gizem’in (Karaca) çektiği fotoğrafta gördüm. Köpek biraz daha yukarı ısırsa sinirlerine geliyormuş, çocuğun bütün mimikleri giderdi. Köpeklerin bir özelliği vardır; yalnızken tetikte, sahibinin yanında ise derin uyur. Muhtemelen rüyasında sahibine birinin zarar verdiğini gördü ve saldırdı.”

Rüyanın etkisinde...

Köpek Eğitim Uzmanı Serkan Akbalık: Özellikle Rottweiler ‘ın uyurken yanına yaklaşılmaz. Rüyanın etkisinden dolayı uyandığında saldırma riski yüksektir.

Vatan

HANDE VE BERK UTANDI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN