Abone Ol

Berk Atan hangi dizinin kadrosuna katıldı?

2012 Best Model of Turkey birincisi Berk Atan, yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Berk Atan hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrollerini paylaştığı “The Sopranos”un yerli versiyonunda Sezer’in kuzenini canlandıracak. Dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak.

ALTINDAĞLI DİZİSİ

Ünlü Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonu çekiliyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrolleri paylaşacağı dizide Aydemir Akbaş da rol alacak.

YILLARIN oyuncusu Aydemir Akbaş, önceki gün Nişantaşı City’s’de elinde tespihiyle senaryo okurken görüntülendi. Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonunda rol alacağını açıklayan usta oyuncu, çekimlere kasım ayında başlayacaklarını söyledi: “O meşhur ‘Sopranos’ dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’yle birlikte oynayacağız. Çekimlere kasımda başlayacağız. Şafak keratasıyla ‘Kolpaçino’ filminden sonra dizide de buluştuk.”Altındağlı dizisi hande ataizi

Mafya dizisi

“The Sopranos”, 1999-2007 yılları arasında Amerikan HBO televizyonunda yayınlanmıştı. İtalyan kökenli bir mafya ailesinin patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasında denge kurma mücadelesini anlatan dizi, 21 Emmy ve 5 Altın Küre kazandı. Tony Soprano’yu oynayan ünlü aktör James Gandolfini, geçen haziran ayında Roma’da kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Mafya babası Tony Soprano’yu dizide Şafak Sezer oynayacak. Aydemir Akbaş, gittiği her yerde senaryoyu okuyor.