Abone Ol

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bu ilandan 1 Milyon istiyor

Hürriyet'ten Faik Erdemli'nin haberine göre, Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in Pelican Hill’e açtıkları dava 8’inci yılını doldurdu. O zamanlar sevgili olan ikili, şimdi evli ve 6 yaşında oğulları var.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bu ilandan 1 Milyon istiyor

Dava 2008’den beri sürüyor

2008 yılında ekrana gelen “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ileHalit Ergenç’in, dizinin son bölümünün çekildiği Pelican Hill villalarının sahibi Kameroğlu İnşaat Ortaklığı’na açtığı dava bir türlü karara bağlanamadı.

500 bin TL istiyorlar

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bu ilandan 1 Milyon istiyor - Resim: 1BERGÜZAR KOREL

Dizinin final bölümünün Pelican Hill villalarında çekileceğini duyuran ilanda fotoğraflarının izinsiz kullanıldığını ve bundan menfaat sağlandığını belirten iki oyuncu, 2008’de 200’er bin TL maddi, 50’şer bin TL manevi, toplam 500 bin TL tazminat talebiyledava açmıştı.

Yargıtay aşamasında

İstanbul 4. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen ve iki kez Yargıtay’dan dönen dava, şu anda üçüncü kez Yargıtay aşamasında. Dava oyuncuların lehine sonuçlanırsa, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç yasal faiziyle birlikte toplam 1 milyon lira alacak.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bu ilandan 1 Milyon istiyor - Resim: 2

İşte o ilan

Dizinin 3 Haziran’da yayınlanan final bölümü, TV tarihimizde bir ilki gerçekleştirmiş ve o bölüm canlı yayınlanmıştı. Düğün sahnesiyle final yapan “Binbir Gece”nin ilanı aynı gün Hürriyet’te de çıkmıştı.