Abone Ol

Bergüzar Korel-Tan Sağtürk aşkını, kimin aşk mesajları bitirdi?

Tan Sağtürk, Bergüzar Korel'in telefonunda kazayla Halit Ergenç'ten gelen tutkulu aşk mesajlarını yakalamış.

Bergüzar Korel-Tan Sağtürk aşkını, kimin aşk mesajları bitirdi?

Sırada başka bir aşk hikâyesi var... Sürpriz bir şekilde biten Bergüzar Korel - Tan Sağtürk aşkı herkese dert oldu biliyorsunuz. Yok evlilik anlaşması mı ayırdı, yok sörf hocası mı diye çene yoruyor herkes ama öyle bir duyum aldım ki inanamayacaksınız... Ani ayrılığın sebebi, iddialara göre Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aşkıymış!

Anlatılanlara göre; Tan Sağtürk, Bergüzar Korel'in telefonunda kazayla Halit Ergenç'ten gelen tutkulu aşk mesajlarını yakalamış. Ayrılığın ve Bergüzar Korel'in suskunluğunun sebebi de işte buymuş...

Doğru mudur, yanlış mıdır bilemem. Kaynağımı da açıklayamam. Fakat bu konuşulanlar eğer doğruysa, büyük bomba! Binbir Gece'nin azalan reytinglerine ilaç olur mu bilmem ama ortalık fena karışır.

Gerçi, Tan Sağtürk gibi hem yakışıklı hem de bekâr bir sevgilisi varken niye hem evli hem de iş arkadaşı konumundaki Halit Ergenç'e tutulsun ki Bergüzar Korel? Hiç mantıklı değil ama ikili ilişkiler söz konusu olduğunda neyin ne olduğunu anlamak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Ancak başlarken de dediğim gibi bunlar sadece iddia.

SEVİM GÖZAY AKŞAM