Abone Ol

Bergüzar Korel: Ben seksi değilim

Seksi tuvaletlerle objektif karşısına geçen genç oyuncu, "Bu gece kıyafetleri içinde kendimi o kadar dişi hissettim ki, normal hayatımda hiç hissetmediğim bir duygudur bu. Keşke bu tarzda kıyafetleri giyip gidebileceğimiz kulüpler olsa" diyor.

Bergüzar Korel: Ben seksi değilim

"Binbir Gece" dizisinin Şehrazat'ı Bergüzar Korel, InStyle dergisine verdiği röportajda kendisini dişi bulmadığını söyledi.

Bu aralar dizi çekimleri nedeniyle çok yoğun olan genç oyuncu kimseye vakit ayıramamaktan şikayetçi: "Zamanım yok dediklerinde insanlara kızardım. Ama bu işe girdikten sonra benim de günlerim ev, set, dublaj stüdyoları arasında geçer oldu..."

Herkesin gözü "Binbir Gece"nin Şehrazat'ı Bergüzar Korel'in üzerinde... Oyunculuğu kadar duru güzelliğiyle de baş döndürüyor. Kadın, erkek demeden herkesi kendine hayran bırakan genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde InStyle dergisi için birbirinden seksi tuvaletlerle objektif karşısına geçti. Ayna karşısında kendine hayran kalan oyuncu "Bu gece kıyafetleriyle kendimi o kadar dişi hissettim ki... Normal hayatımda hissetmediğim bir duygu bu" dedi.

Zekasını güzelliğiyle gizlemeye çalışmayan bir oyuncu Bergüzar Korel. İşinde, ünlü bir anne-babanın (Türk Sineması'nın önemli karakter oyuncularından Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızları) şöhretinin arkasında kalmak istemeyecek kadar hırslı ve idealist. Ama özel hayatında da bir o kadar mütevazı ve dikkat çekmeyi sevmeyen bir kadın.

"Kurtlar Vadisi Irak" filminin Leyla'sı, şimdilerde "Binbir Gece" dizisinin fedakar annesi Şehrazat olarak izleyicileri büyülüyor. Bu aralar dizi çekimleri nedeniyle çok yoğun olan genç oyuncu, "Zamanım yok dediklerinde insanlara kızardım. Ama bu işe girdikten sonra benim de günlerim ev, set, dublaj stüdyoları arasında geçer oldu. Kimseye, hiçbir şeye vakit ayıramaz oldum. Rolüm zor ve zahmetli olmasına rağmen ben çok mutluyum. Esasında komediye daha yatkın olduğumu düşünüyorum ama şu ana kadar seyircinin karşısına hep dramatik rollerle çıktım" diyor.

Dizide oyun koçluğunu yapan Ayla Algan'ın desteğinden, eğitmenliğinden oldukça memnun... "Onun sayesinde set de benim için okul gibi oldu. Gerek Ayla Hanım, gerekse diğer oyuncular müthiş. Her bölümde yeni şeyler öğreniyor ve oyunculuğumu geliştiriyorum" diyor daha yolun başındaki Korel...

SOKAKLAR PROTOTİP KADINLARLA DOLU

1.80 cm. boyuyla giydiği her kıyafeti üzerinde çok güzel taşıyabilen Korel'le konuşurken söz elbetteki modaya geliyor. "Günlük hayatımda çok spor giyinirim. Her zaman üzerime bir beden büyük gelen kıyafetlerle görebilirsiniz beni. Dolabımdaysa ya çok spor giysiler ya da abiyeler vardır. İkisinin ortası bir şey bulamazsınız. Çok fazla alışveriş becerim yoktur, bir kere çok üşenirim. Biri benim için alışveriş yapsa ne harika olur diye düşünüyorum. Ama bu gece kıyafetleri içinde kendimi o kadar dişi hissettim ki... Normal hayatımda hiç hissetmediğim bir duygudur bu. Keşke bu tarzda kıyafetleri giyip gidebileceğimiz kulüpler olsa" diyor.

Kendi tarzını, markası hiç önemli olmayan jean'leri, Adidas Stan Smith'leri ve Oxxo botlarıyla belirleyen sanatçı, gece dışarı çıkarken bile kot üzerine beyaz tişört, altına stiletto'larını geçiriyor. Modaya bakış açısıysa, kendine yakışanı giymek: "Bu sene moda diye kendime tayt, tunik ve büyük kemer aldım, ama onu da sadece bir kere giydim. Çünkü sokaklar o tarz giyinmiş prototip kadınlarla dolu. Şimdi dolapta bekliyorlar."

En büyük hobisi örgü örmek

Korel, Dice Kayek'in tarzını çok seviyor. Marc Jacobs ve Diane von Furstenberg tasarımlarına hayran... Zara ve Mango'nun kıyafetlerini ise günlük hayatında kullanıyor: "Çoğu kadın gibi ayakkabı ve aksesuvar takıntım var. Onlara para harcarım. Bir sürü aksesuvar alırım, çok kullanmam ama dolapta olduklarını bilmek hoş. Kendim örgü örebildiğim için de evde bir sürü renkte kaşkol, şapka ve çantalarım var. Hepsi benim tasarımım. Ama kıyafetten daha çok dış giyime meraklı olduğumu söylemeliyim. Paltolar, ceketler, montlar... Özellikle krem rengi paltolar favorim. Her ne kadar İstanbul'da o rengi kullanmak çok zor olsa da..."