Abone Ol

Berfin Özek, Yüzüne Kezzap Atan Sevgilisiyle Evlendi

Ozan Çeltik'in kezzaplı saldırısı sonucu gözünü ve yüzünün bir kısmını kaybeden Berfin Özek, Çeltik ile dünya evine girdi.

Berfin Özek, Yüzüne Kezzap Atan Sevgilisiyle Evlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kezzaplı saldırı sonucu gözünü ve yüzünün bir kısmını kaybeden Berfin Özek, kendisine tüm bunları yaşatan Ozan Çeltik ile dünya evine girdi. Daha önce de, yüzüne asit döken eski sevgilisini adli işlemlerin ardından affeden ve şikayetinden vazgeçen Berfin Özek, bu kararını intikam alma duygusu ile aldığını açıklamıştı.

Berfin Özek, Yüzüne Kezzap Atan Sevgilisiyle Evlendi - Resim: 1

15 Ocak 2019'da dershaneden evine giden Berfin Özek'in eski sevgilisi önünü kesip, yüzüne asit atmıştı. Özek, yaşadığı vahşetin ardından 13 yıl hapis cezası alan eski erkek arkadaşını affetmiş ve 4 ay onun ailesi ile beraber yaşamıştı. Aldığı kararla gündem olan Özek, katılığı bir programda 'Ondan intikam alacağım dedim. Cesaretimi toplayarak aynısını yapmayı düşünüyordum. O zamanlarda aynaya bakamaz haldeydim, insanların yüzüne bakamaz haldeydim ve insanlar bana acıyarak bakıyordu. Çocuklar da benden kaçıyordu. Sanki dipsiz kuyunun dibine düşmüşüm ve çırpınıyordum. Elimi de tutan yoktu. Çok çaresizdim. Affetmek kesinlikle mümkün değil. Çünkü ben annemin acısını ve gözyaşlarını unutamıyorum. Onun üzülmesi benim kahrolmam demek. Benim o zamanlar kaybedecek hiçbir şeyim yoktu.' ifadelerini kullanmıştı.