Abone Ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Beren Saat ile Ekin Koç'un halvet sahnesi olay yarattı

İstenilen reytinleri bir türlü alamayan Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. Bölümde Kösem Sultan (Beren Saat), Sultan Ahmed Han (Ekin Koç) ile halvette girdi.

Beren Saat’in halvet sahnesi bile reytingi kurtaramadı

Star TV’de perşembe günleri yayınlanan dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. Bölümüyle ekranlara geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta haremde dengeler alt üst oldu.

9. bölümü ile ekrana gelen dizide Safiye Sultan, Kösem'i köşeye sıkıştırdı. Kösem Sultan (Beren Saat) ve Sultan Ahmed'in (Ekin Koç) halvet sahneleri geceye damga vurdu.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarayda kalmak isteyen Safiye Sultan, Kösem’i babasının canıyla tehdit ediyor! Kösem babasına ulaşmak için gözünü karartıp hiç beklenmedik bir hamle yapıyor! Ancak Raşa’nın Oyuna dahil olmasıyla tüm planları alt üst oluyor!Kösem ve Raşa arasındaki gerilim doruğa çıkıyor.Kösem tüm haremin gözü önünde Raşa’yı tehdit ediyor! Raşa kanlar içinde yere yığılınca, tüm gözler Kösem’e çevriliyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Beren Saat ile Ekin Koç'un halvet sahnesi olay yarattı - Resim: 1Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem Sultan'a şok tehdit

Babasıyla, Handan Sultan’ın hayatı arasında bir tercih yapması gereken Kösem, Sultan Ahmed’e öyle şeyler anlatıyor ki Ahmed öfkeden deliye dönüyor! Ve verdiği kararla sarayda yer yerinden oynuyor!

Kösem, çıkış yolunu bulduğunu sanırken büyük bir ihanete uğruyor! Safiye’nin zalim yüzüyle karşı karşıya kalan Kösem’in, babasını kurtarabilmek için zamanla amansız yarışı başlıyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam star’da.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Beren Saat ile Ekin Koç'un halvet sahnesi olay yarattı - Resim: 2Padişah olmak Kösem olmaktan daha kolay

Safiye Sultan, sarayda kalabilmek için Kösem’i babasının hayatıyla tehdit eder. Kösem, Safiye’ye boyun eğmemeye kararlıdır. Babasını kurtarmak için her şeyi göze alıp beklenmedik bir hamle yapar.

Haremde ise Kösem’i bambaşka bir savaş beklemektedir. Hamileliğini kullanan Raşa, Ahmed’in ilgisini üzerine çekmeyi başarır. İki kadın Ahmed’in aşkı için savaş verirken, Raşa’nın düşük tehlikesi geçirmesiyle haremde tüm gözler Kösem’e çevrilir.
Fahriye’nin sırrını bilmesiyle köşeye sıkışan Derviş Paşa, Giray kardeşleri zindandan çıkarmak zorundadır. Ancak Fahriye öyle bir hamle yapar ki iki kardeş arasına düşmanlık tohumu ekecektir.

Kösem verdiği kararla haremde tüm dengeleri alt üst ederken, Safiye yeni bir oyun oynar.Babasının kaderi bir kez daha Kösem’in ellerindedir. Son nefesini vermeden yetişip babasını kurtarabilecek midir?