Abone Ol

Beren Saat psikopata bağladı! O gözlükler de ne öyle?

Güzel oyuncu, çekim aralarında yaptığı bazı muzipliklerle arkadaşlarını güldürüyor...

Beren Saat psikopata bağladı! O gözlükler de ne öyle?

Beren Saat'in set arasında şovmen Beyaz'ın ünlü 'Psikopat' karakterine büründüğü fotoğrafları paylaşım sitelerinin gözdesi oldu.

İŞTE BEREN SAAT'İN UNUTULMAZ FOTOĞRAFLARI

Güzelliği ve oyunculuğuyla herkesin beğenisini kazanan Beren Saat'in yaptığı her iş olay oluyor. Güzel oyuncu, son dönemde adından en çok söz ettiren magazin ünlüsü... Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı yeni dizisiyle reyting rekorları kıran Saat, arkadaş çevresi tarafından da esprili kişiliği ile tanınıyor. Genellikle drama türü yapımlarda rol alan Saat, çekim aralarında arkadaşlarıyla şakalaşmadan duramıyor. Buna en iyi örnek geçtiğimiz sezon sona eren Aşk-ı Memnu dizisinin çekimlerinde yaptığı muziplikler.

Güzel oyuncunun başrolünü oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi biteli neredeyse bir yıl oldu. Hatta Saat yeni dizisine başladı ve yine reytin rekorları kırıyor. Fakat Aşk-ı Memnu setinde yaptığı şakalar hâlâ konuşuluyor. Beren Saat'in uzun süren çekim aralarında sette can sıkıntısını gidermek için şişe dibi gibi gözlükleriyle çevresindekilere verdiği pozlar sosyal paylaşım sitelerine düşmeye başladı. Sette beklediği sırada, çevresindekileri  ve kendisini eğlendiren güzel oyuncu, ünlü şovmen Beyaz'ın psikopat' tiplemesinden ilham alarak taktığı gözlüklerle rol arkadaşlarını kahkahaya boğmuş. Sosyal paylaşım sitelerinde hayranları Beren Saat'in bu haliyle bile güzel göründüğünü belirterek, ona olan hayranlıklarını da dile getirmeyi ihmal etmiyorlar.

HT MAG/ Aybala Çalışkan