Abone Ol

Beren Saat ile dans ederken görüntülendi! Gülcan Arslan sütyen-tayt tarzıyla dikkat çekti

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle tanınan güzel oyuncu Gülcan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Beren Saat ile dans ederken görüntülendi! Gülcan Arslan sütyen-tayt tarzıyla dikkat çekti

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle tanınan güzel oyuncu Gülcan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Gülcan Arslan son olarak Beren Saat ile galada dans ederken görüntülendi ve yine iddialı seçimiyle dikkat çekti.Bir dönem Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Gülcan Arslan, imaj değişikliğiyle dikkat çekmişti.

37 yaşındaki oyuncu kısacık kestirdiği saçlarıyla bambaşka bir görünüme bürünmüştü. Güzel isim sosyal medyada iddialı kareleriyle de adından söz ettiriyor.

Oyuncu, Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galasına katıldı.After partide Beren Saat ile dans ederken görülen güzel isim tarzıyla dikkat çekti.Gülcan Arslan siyah sütyen ve minicik bir taytın üzerine giydiği oversize ceketiyle yine adından söz ettirdi.