Abone Ol

Bennu Gerede: Acun'a yalvardım ama...

Buket Aydın'ın sunumuyla CNN Türk ekranlarına gelen '40' programının konuğu olan eski Survivor yarışmacısı ve fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede samimi itiraflarda bulundu.

Bennu Gerede: Acun'a yalvardım ama...

Yaşadığı zorlukları yeni çıkardığı kitabında anlatan fotoğrafçı Bennu Gerede, Buket Aydın'ın sunduğu 40'ın konuğu oldu.

Programda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Gerede, yeniden Survivor'a katılmak istediği için Acun Ilıcalı'ya yıllarca yalvardığı söyledi.

"KİMSE KAPIMI ÇALMADI"

Bennu Gerede, Aydın'ın 'Survivor'a yeniden çağırılsanız yine gider misiniz? Survivor macerası size ne kattı?'sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

"Vallahi yıllarca Acun'a yalvardım beni tekrar alsın diye ama kimse kapımı çalmadı. Çok istedim çünkü oradaki maceramı tam bitirememiştim içimde kalmıştı. Yeniden gitmeyi tabii ki isterim. Oğlum da gitmek istiyor. Hatta bütün ailemiz gitse ne kadar güzel olur.

Orada da aslında çok büyük bir iç yolculuğu yaptım. Çünkü gerçekten insan tamamen dünyadan kopuyor ve ilk defa hayatında ıssız bir adada kalıyor. Bu normal bir şey değil. Hiç tanımadığın insanlarla 24 saat geçiriyorsun. Hiçbir aile ferdiyle normalde 24 saat geçirmiyorsun ama onlarla geçiriyorsun.

"SURVIVOR BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Psikolojik açıdan çok zor bir deneyim. Orada meditasyon yapıyordum onun için ben çok zorlanmadım. Bana çok şey kattı. Sabır, kendimi daha iyi tanıma fırsatı ve beni yanlış anlayan halkla arkadaş olma fırsatı kattı. Ben göründüğü gibi biri değilim. İnsanların beni tanımasını istedim.