Abone Ol

Benim İçin Üzülme'nin Şahin'i genç sevgilisiyle..

Benim İçin Üzülme dizisinin 65 yaşındaki usta oyuncusu Ünal Silver önceki gün genç sevgilisiyle Nişantaşı Sess bardaydı.

Benim İçin Üzülme'nin Şahin'i genç sevgilisiyle..

"Benim İçin Üzülme" dizisinde kendisinden 30 yaş küçük biriyle evli olan maden kralı Şahin Yılmaz karakterine hayat veren usta oyuncu Ünal Silver, gerçekte de genç bir kızla beraber...

Silver ve sevgilisi mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Dışarıda gazeteci olabileceğini düşünen çift temkinli davrandı ve dışarı ayrı ayrı çıktı. Daha sonra etrafta kimseyi görmeyince de el ele tutuştu. El ele yürümeye başlayan çift, bu sırada flaşlar patlayınca ise çok şaşırdı. Silver, gazetecilere eliyle tepki gösterdi.

"Çekmeyin" diye bağıran ve çok sinirlenen Silver, elini bir an olsun bırakmadığı sevgilisiyle taksiye bindi.

Yürürken yüzünü saklamaya çalışan Silver\'ın sevgilisi takside de aynı tavrı sürdürdü.

Çok şaşıran genç kız saçıyla ve eliyle yüzünü örtmeye çalıştı. Silver\'ın genç sevgilisiyle görüntülendiği için moralinin çok bozulduğu görüldü. Mahsun Kırmızıgül\'ün genel yönetmenliğini yaptığı "Benim İçin Üzülme"de Silver\'ın 30 yaş küçük eşi Bahar\'ı Öykü Çelik canlandırıyor. Dizide genç bir ekiple çalıştığı için çok mutlu olduğunu belirten usta oyuncu, röportajlarında “Kimse duymasın ama gençler benden bir şeyler öğrenirken ben de gizli gizli onlardan öğreniyorum" demişti.