Abone Ol

"Benim arkamda erkek arkadaşım yok ki!!" Tuğba Ekinci'den kızdıracak sözler!!!

"O şimdi asker" şarkısıyla tanınan seksi şarkıcı Tuğba Ekinci en çok kalçalarını ve bacaklarını seviyormuş. Neden geç yaşta ünlü olduğu sorulan Tuğba Ekinci, rakipleri Petek Dinçöz ve Hilal Cebeci için bakın neler söyledi?

"Benim arkamda erkek arkadaşım yok ki!!" Tuğba Ekinci'den kızdıracak...
"O Şimdi Asker" şarkısı ile çıkış yapan Tuğba Ekinci, Boxer dergisine ilginç açıklamalar yaptı: Lisede, kızlarla aram iyi değildi. Zaten mahalledeki en güzel kız bendim.

Her zaman mahallenin en güzel kızıydım

"O Şimdi Asker" şarkısı ile çıkış yapan, ünlülerle yaşadığı polemiklerle dikkat çeken, özgüveninden hiçbir zaman taviz vermeyen Tuğba Ekinci, Boxer dergisine iddialı açıklamalar yaptı. Müzik dünyasında rakip tanımadığını söyleyen seksi şarkıcı, güzellik konusunda da mütevazı davranmadı.

n Lisede nasıl bir kızdınız?

- Kız çocuğu gibi değildim. Eteklerini kıvıranlara, kısa etek giyenlere gıcık olurdum. Kızlarla aram iyi değildi. Okul arkadaşlarım erkeklerdi, onlarla daha iyi anlaşırdım. Benimle anlaşmalarının sebebi erkek gibi oluşumdu. Ama o zaman da bakımlıydım. Mahalledeki en güzel kız bendim. Her zaman da öyle oldu.

n Vücudunuzun en çok neresini seviyorsunuz?

- Aslında her yeri çok güzel vücudumun. Mesela gözlerim güzeldir ama en çok bacaklarımı seviyorum. Bir de kalçalarım tabii, söylemeye bile gerek yok.

n Erkeklerin size ilgi duyması hoşunuza gidiyor mu?

- Çok hoşuma gidiyor, ama çok fazla erkek arkadaşı olan bir kadın değilim. Evlenmeden önce birine çok bağlanmıştım. Sonra da karşıma çıkan ilk erkekle evlendim. "Çok akıllısın, tatlısın, hoşsun" diyen herkesle arkadaş olamam.

n Sizi kıskanan, kısa sürede elde ettiğiniz başarıyı çekemeyenler var mı?

- Yok bence. Beni kıskanan her zaman oluyor ama bunu kötü bir şey olarak görmüyorum. Beni bir ortamda gören kişiler seviyorlar. Beni sevmeyenler de uzaktan tanıyan kişiler. Onlara da hak veriyorum, çünkü hoş olmayan davranışlarım var. Şöhreti taşıyabilmek, soru sorulduğunda onu şakaya çevirebilmek, şarkıları insanlara sevdirmek yetenek işidir. Şu anda piyasada bunu yapabilen bir tek ben varım. Yani hem insanları eğlendirebilen hem de şarkısını insanlara söylettiren bir tek benim. Son zamanlarda Asuman Krause çıktı mesela ama bana çok fazla hareketli geliyor.

n Üstünüze rakip tanımıyorsunuz yani?

- Sahnedeki duruşuyla, ışığıyla, insanlara kendisini sevdirmesiyle gerçekten benden daha iyi birisini tanımıyorum. Eskilerden Petek'i yakıştırabiliyorum. Beş yıldır piyasada olduğundan başarılı. O da sol kolunu kaldırıyor şarkı söylerken, tezahürat yapar gibi oluyor.

n Askeri gazinolarda da çıkmıştınız. Nasıldı askerlerin arasında "O Şimdi Asker" şarkısını söylemek?

- O kadar kibardılar ki; ıslık çaldılar, şarkılara eşlik ettiler. Ne laf attılar ne de peşimden koştular. Harikaydı hepsi.

n Askerlik yap deseler yapar mısınız?

- Hayır.

n Neden?

- Bana göre değil.

n Televizyonda çıktığınız programları kaydedip sonradan izliyor musunuz?

- Maalesef hayır. Menajerimin tek sevmediğim yanı bu. Çıktığım hiçbir programı sonradan bana izletmedi. Belki bildiği bir şey vardır.

Rakiplerimin arkasında

erkek arkadaşları var

n Piyasada sizin rakibiniz sayılabilecek kişilere göre daha geç bir yaşta şöhrete kavuştunuz. Neden?

- Şimdi rakiplerimi biraz inciteceğim ama onların arkalarında hep bir erkek arkadaşları veya başkaları vardı. Sinemadan veya oyunculuktan gelenlerin arkasında da yapımcıları vardı. Benim hiçbir zaman böyle yapımcı veya oyuncu erkek arkadaşım olmadı. Alnımın teriyle, tırnaklarımla kazıya kazıya geldim bu noktaya. Hilal Cebeci mesela seneler sonra geldi bu noktaya. Ben tek bir kasetle geldim. Hilal beş-altı sene Hilal Cebeci olarak yerinde kaldı. Petek Dinçöz de mesela yetenekli ama erkek arkadaşı sayesinde yükseliyor. Her gittiği konsere on tane kamerayla gidiyor.

Konserimde sıkılan olursa çıkıp gitsin

n Zafer Ergin'in bir tiyatro oyununda oyunun sonunu beklemeden çıkmıştınız. Sizin konserinizde birisi sıkılıp çıksa buna kızar mısınız?

- Bir tiyatro salonunda fazla insan olmadığı için biri çıkınca dikkat çekiyor. Ama benim halk konserlerimde bazen onbinlerce insan oluyor. Onlar arasından çıkanlar oluyorsa da fark etmem. Hem sıkılırlarsa gitsinler, izin veriyorum.

Hürriyet