Abone Ol

Beni başka erkeklerle sekse zorluyordu

Daha iyi bir hayat için ülkesi Özbekistan’dan İstanbul’a gelen üniversite mezunu Anna Shtiben, Salih Alpboğa’yı öldürdü. “Beni para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorluyordu” diyerek cinayeti itiraf etti.

Beni başka erkeklerle sekse zorluyordu

ÖZBEKİSTAN’da üniversite eğitimini tamamlayan Anna Shtiben (24) Taşkent’te internet servis sağlayıcısı bir şirkette çalışmaya başladı. Bir süre sonra da daha çok para kazanabileceği bir iş bulmak için İstanbul’a geldi.

KULÜPTE TANIŞTILAR

Fatih’te Özbek bir arkadaşıyla ev kiralayıp iş aramaya başladı. Arkadaşıyla eğlenmek için gittiği Fatih’teki bir gece kulübünde, çalışanlardan Salih Alpboğa ile tanıştı, zamanla arkadaşlıkları ilerledi. Geçen salı gecesi Anna Shtiben’ın kirada oturduğu Aksaray, Katip Muslahattin Sokak’taki apartmanda cinayet işlendiği bilgisi emniyete ulaştı. Fatih polisi ve sağlık ekipleri, olay yerine ulaştığında dağınık bir ev, yerde kanlar içinde bir ceset ve yanında kanlı bir bıçakla karşılaştı. Polis, ölen kişinin Salih Alpboğa olduğunu belirledi.

‘KENDİMİ SAVUNDUM’

Evde bulunan Anna Shtiben ve arkadaşı Nadejda P. gözaltına alındı. Shtiben, sorgusunda, cinayeti itiraf ederken iddiaya göre şunları anlattı:
“İstanbul’a geldiğimde Salih’le tanıştım. Arkadaş olduk. Beni başka erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya zorlamaya başladı. Ben karşı çıktım. Bir süredir aramızdaki tartışma konusu buydu. Olay gecesi de bu nedenle tartıştık. Kendimi savunmak için mutfaktan bıçağı aldım. Bana saldırmaya devam ediyordu. Ben de kendimi savunmak için rastgele bıçağı salladım.”