Abone Ol

Beni Affet yeni bölümde korkutan intihar!

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Beni Affet hafta içi her saat 16.30'da herkesi ekrana kilitliyor. Bahar ve Kemal artık bir aradadır fakat Kemal'in hafızası yerine gelecek mi merak konusu. Zühre'nin başına gelenler herkese korku dolu anlar yaşatır.

Beni Affet yeni bölümde korkutan intihar!

Beyin kanaması geçiren Zühre ameliyata alınır. Herkes perişan halde iyi haber beklerken, tüm yaşananlara rağmen Feride de kocası Cüneyt’e destek olmak için oradadır. Yangının intikamını almak için Zühre’nin cezasını çekmesini isteyen Eylül, Zühre’nin durumundan haberdar olur. Annesini korumaya çalışan Tunç ise artık Eylül’le aynı tarafta değildir.

Kemal’e kavuşarak büyük bir mutluluk yaşayan Bahar ona, aşklarını hatırlatmak için çabalar. Kendisini hatırlamak için zorlayan Kemal’in hafızası ise boş bir sayfa gibidir. Bahar ve Kemal’in birlikte gittikleri doktorun Kemal’in hafızasıyla ilgili söyledikleri Bahar’ın umutlarını yerle bir eder. Öte yandan Sait’in karşısına çıkarak Kader’den uzak durmasını söyleyen Leyla, Sait’in hain teklifi karşısında ne yapacağını şaşırır.

BENİ AFFET SON BÖLÜM