Abone Ol

Bengü anneliğe dair konuştu: Kendimi daha cesur görüyorum

Şarkıcı Bengü, annelikle birlikte değişen hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sevilen şarkıcı, “Artık aynaya baktığımda çok daha cesur bir kadın görüyorum” ifadelerini kullandı.

Bengü anneliğe dair konuştu: Kendimi daha cesur görüyorum

Çiçeği burnunda anne Bengü, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Posta’dan Oya Çınar’a konuşan başarılı şarkıcı, kızı Zeynep’in doğumu ile birlikte artık hayata daha farklı baktığını dile getirdi.

DAĞLARI DEVİRECEK KADAR GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM

“Eskiden aynaya bakınca gerçekten mühim şeyler gördüğümü sanırdım” diyen şarkıcı, “Hem kendimle hem de hayatla ilgili asıl mühim şeyleri şimdi görüyorum bence. Bir kere çok daha cesur bir kadın görüyorum. Dağları devirecek kadar güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖYLE BOŞ DERTLER Kİ

Bengü, eskiden kendisi için dert alan şeyleri şimdi dert etmediği de dile getirdi. “’Ay yüzümde sivilce çıkmış, manikürüm gecikmiş…’ Bunlar öyle boş dertler ki. Artık böyle boş dertlere kapılmıyorum. Kızım, ileride benimle gurur duysun istiyorum. Kafamı da bunlara yoruyorum haliyle” dedi.

İLK İŞ VAPURA BİNECEĞİM

Koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evde geçiren şarkıcı, İstanbul’a ilk geldiği yıllardan bu yana hiç vapura binmediğini hatırladığını söyledi. “Çok acayip değil mi? ‘Ne kadar saçma’ diyorum, kendime inanamıyorum. İlk işlerimden biri vapura binip Kanlıca’ya gitmek, bir yoğurt yemek olacak, kesin” şeklinde konuşan Bengü, “Öncesinde İzmir’e anneme ve babama koşacağım tabii” diye de ekledi.

Bengü anneliğe dair konuştu: Kendimi daha cesur görüyorum - Resim: 1