Abone Ol

Ben Pokemon'um deyip 7. kattan atlamıştı!

90’lı yılların başında akıllı telefonların henüz hayatımıza girmediği günlerde yaşanmıştı. Çizgi filmle başlayan tutku öyle bir boyuta vardı ki kendini Pokemon karakterlerinin yerine koyan çocuklar kanatlanıp uçmaya bile çalıştı.

Ben Pokemon'um deyip 7. kattan atlamıştı!

Uçmak isterken düşüp mucize eseri kurtulan “Pokemon”lardan biri Adanalı Ferhat Ağrıbaş’tı.

Bugün 20 yaşına giren Ferhat, 4 yaşındayken Mersin Mezitli’de Pokemon’a özenip yaşadıkları binanın 7’nci katından atlayarak havalanmaya çalıştı. Çim ve toprak zemine ayakları üzerine düşen Ferhat’ın şans eseri sadece sağ bacağı kırıldı. Ferhat, hastanede doktora “Ben Pokemon’um ve Pokemon gibi uçtum” diye yanıt vermişti.

Ben Pokemon'um deyip 7. kattan atlamıştı! - Resim: 1Pokemon GO çılgınlığı İstanbul’da

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'nın haberine göre Ferhat, şimdi İzmir Narlıdere’de askerlik yapıyor. Pokemon kazasından sonra ailesiyle birlikte Adana’ya taşındı.

Uzun süredir arkadaşıyla birlikte rap müzik yapıyor, internette binlerce takipçisi var.

Arkadaşıyla iddiaya girip Pokemon olmaya karar veren, kendini Kilis’te oturdukları evin 5’inci katından aşağı bırakan S.A. da mucize eseri kurtulmuştu. O dönemde ilkokul birinci sınıfa giden ve sağ ayak bileği kırılan S.A., bugün 21 yaşında.

Ben Pokemon'um deyip 7. kattan atlamıştı! - Resim: 2Pokemonlar Messi'nin başına bela oldu

İki kez ameliyat olan S.A., zaman zaman ayak ağrısı çekiyor. O dönem hasta yatağında arkadaşları tarafından ziyaret edilen S.A., “Ayağım iyi olur olmaz yine uçacağım. Ama bu kez eskisinden daha da güzel olacak” demişti.