Abone Ol

''Ben öpüşürüm sevgilim öpüşemez''

Öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisiyle arası açılan Burak Özçivit ilginç açıklamalarda bulundu: 'Sevgilim öpüşemez'

''Ben öpüşürüm sevgilim öpüşemez''


Bir sinema filminde canlandıracağı rol nedeniyle zamanının büyük bölümünü tamircide geçiren Özçivit, bu arada boş da durmuyor. 1972 model Chevrolet Camaro'sunu modifiye etmeye uğraşan oyuncu, "Babam da arabaları çok seviyor. Bu ilgi ondan geliyor sanırım" diyor.

Sevgilim dizide öpüşemez


"Baba Ocağı"ndaki rol arkadaşı Ceren Hindistan'la olan öpüşme sahnesi, Burak Özçivit'in özel hayatına darbe vurmuş, söz konusu sahne sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'le arasını açmıştı. İkili krizi atlatmayı başardı, ancak bu kez de Özçivit ilginç bir açıklamayla konuya farklı bir boyut getirdi: "Burası Türkiye, sevgilim öpüşme sahnesinde oynarsa ben tepki göstermek zorundayım. Erkek yapınca dert olmaz ama bayan yapınca olur."

Bir sene boyunca Muğla'da "Baba Ocağı"nın setinde çalıştınız, yaz geldi, şimdi de karşımıza İstanbul'da bir araba tamircisinde çıktınız. Tatil yapmaya niyetiniz yok mu?

Var ama benim şu anda İstanbul'da araba tamir ediyor olmamın tek nedeni arabalara duyduğum merak değil. Bir filmde canlandıracağım rol için, bu ortamda gözlem yapıyorum. 15 Ağustos'ta çekimlere başlayacağız. Kış sezonunda da yeni dizim başlayacak.

Arabalara olan merakınız nereden geliyor peki?

Genlerimde var sanırım, babam da arabaları çok seviyor. 1972 model Chevrolet Camaro'm var, onu modifiye ediyorum şimdi. Eski arabaları daha iyi kullanmak gerekiyor. Hem belki yeni dizimde de bu arabayı kullanırım.

Ne kadar sürer bu modifiye işi?

Hedefimiz 20 gün içinde bitirmek. Ama sanırım daha erken bitireceğiz. Bunun birinci nedeni ustayla ilgili, ikincisi de kullanacağımız parçaların yurtdışından gelmesi. Bu yeni parçalarla daha kısa zamanda tamamlanacak.

Yeni filminizde başrol mü oynayacaksınız?

Evet ama başka kimlerin oynayacağını bilmiyorum. Ağır bir iş olacak. İki tane komedi işi yaptım, bundan sonra yapmayacağım. Ben daha çok aşk adamını oynamayı istiyorum.

Ama "Baba Ocağı" dizisindeki Güven de komedi karakteri değildi ki...

Evet, çünkü ben öyle olmasını istedim. Ama sonra baktım hikâyede sırıtıyorum. Bu yüzden mutlu değildim, diziden ayrılma sebebim de buydu. Sorunlarımızı daha sonra hallettik ama bu sefer de dizi bitti. Gerçi izleyici dizinin devam etmesini istiyor.

"Aşk adamını oynamak istiyorum" dediniz. Gerçek hayatınızda böyle biri misiniz?

- Ben aşk adamından ziyade, şirin ve eğlenceli bir adamım. O kadar cool olamam. Ama rol yapmak söz konusuysa aşk adamı olurum, o ayrı.

BABA OCAĞI BENİM YÜZÜMDEN BİTMEDİ

"Baba Ocağı" dizisinin siz ayrılmak istediğiniz için bittiği haberleri gündeme geldi. Nedir bu işin aslı?

Ben dizi bitmeden üç hafta önce ayrılacağımı söylemiştim. Bu niyetim yaklaşık bir senedir vardı. Ama dizi benim bu kararım yüzünden değil, yapımcıyla kanalın arasındaki sorunlar nedeniyle bitti. Benden kaynaklanmıyor yani. Zaten devam etseydi ben tekrar anlaşma yapmıştım, oynayacaktım.

Sezon finali yayınlandığında oyuncular dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini söylüyordu...

Evet, dizi bitince herkes şaşırdı.

Diziden ayrılmanıza, sevgiliniz Zeynep Dörtkardeşler'in neden olduğu yazıldı. Haberlere göre Ceren Hindistan'la olan öpüşme sahneleriniz onu çok rahatsız etmiş, bu yüzden artık bu dizide oynamanızı istemiyormuş...

Hayır, tabii ki öyle bir şey yok. Benim kendimle ilgili sorunlarım vardı.

Zeynep Dörtkardeşler de "Ben hiçbir şekilde ona karışmam" diye açıklama yaptı...

Bir dakika, zaten karışamaz. Benim işim bu.

Daha önce dizi yüzünden aranızda sorun olduğunu doğrulamıştınız...

Evet ama öpüşme sahnesiyle ilgili değildi. Sorunlarımız, aramızdaki mesafeden kaynaklanıyordu. Ben İstanbul'a döndükten sonra hallettik.

Sevgiliniz de bir oyuncu. Onun rol aldığı dizide öpüşme sahnesi olsaydı, siz tepki gösterir miydiniz?

Ben tepki gösterirdim, hiç izlemezdim. Zeynep'le ilgili öyle bir haber çıkmayacak. Yani mümkünse çıkmasın.

Ama onun da "Akasya Durağı" dizisinde öpüşme sahnesi vardı...

Evet, ben ondan sonra hiç izlemedim diziyi.

Biraz maçosunuz galiba...

Maço değil aslında. Burası Türkiye, ben tepki göstermek zorundayım. Erkek yapınca dert olmaz ama bayan yapınca olur. Türkiye'deysek buranın kurallarına göre oynayacağız.

Ama o bayan da oyunculuğu seçtiyse, bazı şeylere katlanmak zorunda değil mi?

Ona göre kurallarını koyacak.

Ceren Hindistan ile öpüşme sahnenizde, yönetmen 'durun' dediği halde öpüşmeye devam ettiğiniz haberleri için ne diyorsunuz?

Vallahi durmadık! (Gülüyor) Olabilir mi böyle bir şey? Öyle bir haber bir kere çıktı mı, arkası geliyor...

ZEYNEP'LE EVLENDİK KİMSE İNANMIYOR!

Geçtiğimiz ay Zeynep Dörtkardeşler ile ilişkinizin dördüncü yılını kutladınız. Zeynep Hanım'la yaptığım röportajda, sizden bir sürpriz beklediğini söylemişti. Nasıl bir sürpriz yaptınız?

Evet, sürpriz oldu gerçekten. (Gülüyor) Ben Muğla'daydım, buluşamadık! Hediye de almadım... Şaka bir yana, kutladık ve ona bir yüzük hediye ettim.

Sözlendiniz mi yoksa?

Yok, evlendik! Söylüyorum ama önceden gevelediğim için şimdi kimse evlendiğimize inanmıyor.

Neden sizin yüzüğünüz yok o halde?

Çünkü çalışıyorum.

Zeynep Hanım da tek başına İzmir'de balayı yapıyor o zaman...

Evet, öyle oldu işte... (Gülüyor) Hatta çocuk da var! Atacak bir şeyim kalmadı! Ciddi olmak gerekirse, çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Şimdi değil ama biraz zaman geçtikten sonra, dört veya beş tane çocuk istiyorum.

(hürriyet)