Abone Ol

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı!

Sosyal medyayı en iyi kullanan modellerden biri Bella Hadid. Her paylaşımı yüzbinlerce beğeni alıyor. Tabii bunda verdiği cesur pozların da etkisi büyük. Ne var ki insan profiline bakarken bir modelin hesabı olduğuna inanamıyor!!!

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı!

Victoria's Secret'ın yeni meleği Bella Hadid, en aktif sosyal medya kullanıcılarından biri. 21 yaşındaki model, paylaştığı seksi fotoğraflarla takipçi sayısını artırmış durumda. Şu an 10.6 milyon takipçiye ulaşan son dönemin en popüler modellerinden Hadid bazen öyle paylaşımlar yapıyor ki, hem beğeni hem eleştri alıyor. Bella, özellikle de sıkı bir erkek takipçi profiline sahip…

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı! - Resim: 1

Sevgilisi The Weeknd’ti ünlü şarkıcı Selena Gomez’e kaptırdıktan sonra seksiliğin dozunu kaçıran Bella Hadid’in bu halini görenler “Tamamen nispet için” yorumunu yapıyor.

En son Ricordo Tisci ile çekilen fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinden sonra gerek meslektaşlarının gerek hayranlarının eleştiri oklarına maruz kalan Bella Hadid, görünen o ki tüm bunlara kulaklarını tıkıyor ve tam gaz paylaşımlara devam ediyor.
İşte Hadid’in son zamanlarda paylaştığı o seksi pozlardan bazıları!

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı! - Resim: 2

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı! - Resim: 3

Bella Hadid seksiliğin dozunu kaçırdı! - Resim: 4