Abone Ol

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan'a 4 milyon TL'lik fatura

Yılmaz Erdoğan'dan boşandıktan sonra Sarıyer'de lüks bir villaya taşınmaya hazırlanan Belçim Bilgin, yeni evinin tadilatı için 4 milyon TL masraf yaptığı ve bu parayı Erdoğan'ın ortağı olduğu şirkete ödettiği ortaya çıktı.

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan'a 4 milyon TL'lik fatura

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak noktaladı.Adalar Adliyesi'nde gerçekleşen boşanma davasının haberini basınla ilk paylaşan Yılmaz Erdoğan olmuştu. Boşandıktan sonra da birlikte yaşamaya devam eden çiftin hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Bilgin, taşınmak üzere olduğu yeni evinin 4 milyon TL'lik tadilat parasını eski eşi Yılmaz Erdoğan'a ödetti.

TADİLAT NEDENİYLE YENİ EVİNE TAŞINAMADI

Boşanma sonrası Belçim Bilgin'in Yılmaz Erdoğan'la oturduğu Levent'teki villadan taşınıp Sarıyer'den satın alınan villaya yerleşmesi bekleniyordu. Ancak bu planın evdeki tadilat nedeniyle aylarca ertelendiği ortaya çıktı.Boşandıktan sonra da Yılmaz Erdoğan'la aynı evde yaşamaya devam eden Belçim Bilgin'in tadilat için yeni evinin fiyatı kadar para harcadığı öğrenildi.

MASRAFLAR 4 MİLYON TL'Yİ GEÇTİ

tv100'de yayınlanan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Duymadık Demeyin' programının özel haberine göre eni evinin içinde sürekli değişiklik yaptıran güzel oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'yi geçtiği ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği öne sürüldü.

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan'a 4 milyon TL'lik fatura - Resim: 1

AYLIK 20 BİN TL NAFAKA

Rodin Nazım adında bir oğulları olan çiftten Yılmaz Erdoğan boşanma protokolüne göre Belçim Bilgin'e ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra İstanbul'daki ev ile Bodrum'daki yazlığı vermişti.

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan'a 4 milyon TL'lik fatura - Resim: 2