Abone Ol

Bebekten vazgeçmek bu kadar kolay mı?

Temposu ve duygu dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın 19.bölümünde, Nazlı, bebeğini bir çırpıda terkeder ve Meryem bu çocuğu himayesine alır.

Bebekten vazgeçmek bu kadar kolay mı?

Bu durum dolayısıyla Hızır memnundur. Sıkıntının stresin arasında oğlunun kokusunu alabilmesi Hızır'ı bir nebze ferahlatır fakat durumun arkasından gelecek haber Hızır'ı olabildiğince sarsar. Doğum esnasında yaşanan sıkıntı herkesi yıpratır. Meryem'in artık dayanma gücü kalmamıştır. Yaşanan olayların üst üste gelmesi onu çok sarsmıştır ve bu son olayla birlikte hayat kendisini tükenme noktasına getirmiştir. Bu tür olaylar sadece Meryem'i değil tüm aileyi yıpratmayı başarmıştır.

Kızı Özlem'in Alparslan ile ilişki yaşadığını düşünen Ünal Kaplan, daha fazla uğraşmak istemeyerek en kolay seçim olarak kızını İstanbul'dan ulaştırmak, Amerika'ya göndermek ister. Özlem ise Alparslan ile görüşüp vedalaşmak ve onu unutmayacağını ve hep bekleyeceğini söylemek ister. Egolarına seviye atlatan Ünal Kaplan, Sibiryalı Kartal'ın neler yapabileceğini anlayamamıştır. Bu durumlar herkesi derinden etkileyecek bir felakete sebebiyet verir.