Abone Ol

Karnına yastık koyup hamile rolü yapmış...

Hastanede yeni doğum yapan annenin ikiz bebeklerinden birini kaçırmaya azmettiren kadının 6 aylık hamileyken düşük yaptığı, karnına yastık bağlayıp hamile rolü oynadığı ortaya çıktı!

Karnına yastık koyup hamile rolü yapmış...

Çanakkale’de ikiz bebeklerin birinin kaçırılması olayının ardından inanılmaz bir öykü çıktı. Fatma Bozkurt’un ikiz bebeklerinden biri ‘işitme testine’ götüreceğiz’ denilerek kaçırıldı.

DÜŞÜK YAPTIĞINI KİMSEYE SÖYLEMEDİ

Şüpheliler olaydan 3 saat sonra yakalandı ve bebek ailesine teslim edildi. Gözaltına alınan 3 kişinin ifadesi en tecrübeli polisleri bile şaşkına çevirdi. Çünkü ifadelere göre olayın azmettiricisi olduğu tespit edilen Ayşenur Ç., hamileliğinin 6. ayında düşük yapınca ne eşine ne de yakın çevresine bebeği kaybettiğini söylememişti. Karnına yastık bağlayarak hamileymiş gibi rol yapmış, 9 ay dolduğunda ise çocuk kaçırma fikrini hayata geçirmişti.

İŞTE O PLAN

Ayşenur Ç. hamileliğinin 3. ayında, doktorundan ikiz bebek sahibi olacağını öğrendi. Bebeklerden biri kız diğeri ise erkekti. Ancak mutluluğu 3 ay daha sürdü. Hamileliğinin 6. ayında düşük yaptı.

HAMİLELİK POZLARI BİLE VERDİ

Ancak avukatları Gültekin Yıldız’ın ifadesine göre, “Ailesinin dağılma, eşini kaybetme korkusu yüzünden kimseye bu durumu söyleyemedi. Eşinden bile gizledi.” Genç kadın, Ağustos ayından itibaren de karnına yastık sararak hamileymiş gibi davranmaya başladı. Hatta inandırıcı olması için eşiyle ‘hamilelik’ pozları vererek fotoğraf bile çektirdi. Hatta bunları sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan bile paylaştı. Bunları yaparken de çevredeki hastanelerde ‘ikiz çocuk’ bekleyen aileleri araştırmaya başladı. Sonunda Bozkurt alesinin ikiz beklediğini öğrendi.


ERKEK BEBEĞİ KAÇIRDI

Olay günü ise hastaneye gitti. Ardından daha önceden planladığı gibi hemşire odasına giderek hemşire önlüğü giydi. Buradan da Fatma Bozkurt’un odasına gitti ve ‘İşitme testi yapılacak’ diyerek erkek bebeği aldı. Ardından hastaneden dışarı çıkarak taksiye bindi ve olay yerinden hızla uzaklaştı. Kurduğu plan tıkır tıkır işlerken öğle saatlerinde bebeği sağlık ocağına götürmeye karar verdi. Bu karar ise onu ele verdi. Sağlık ocağına polis baskın yaptı ve Ayşenur Ç. ile birlikte iki kişi daha gözaltına aldı. Ayşenir Ç. ifadesinde yanındaki iki kişinin olaydan haberi olmadığını söyledi. Avukat Yıldız’a göre, Ayşenur Ç. düşük yüzünden travmaya girdi ve şu anda da yaptıklarının bilincinde değil. Eşi ise hala çok şaşkın.

CANIM KARICIM SENİ ÇOK SEVİYORUM

28 Ağustos tarihinde evlenen Ayşenur ve Mehmet Ç. çifti ortak facebook hesabı kullanıyor. Eşiyle hamilelik pozlarını sayfalarında kullanan Mehmet Ç. son olarak dün bir ileti paylaştı. Düğün fotoğrafını sayfasına koyarken altına ise şunları yazdı: “Hayat seninle güzel canım karıcım. Sen benim her şeyimsin. Meleğim, hayatımın anlamı, seni çok seviyorum canım karıcım...”