Abone Ol

Bayrampaşa'da 2 terörist öldürüldü!

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldırı düzenlendi. Açılan ateşte bir polis kolundan yaralandı. Saldırının ardından kaçan iki saldırgan, bir binada kıstırıldı. Polisin gerçekleştirdiği operasyonda, iki saldırgan öldürüldü.

Bayrampaşa'da 2 terörist öldürüldü!

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne iki kişi tarafından saldırı düzenlendi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün C Kapısı'nda iki saldırgan önce el bombası attı. El bombasının patlamadığı belirtilirken, iki saldırgan ve polis arasında daha sonra çatışma yaşanmaya başladı.

BİNADA KISTIRILDILAR

Polise saldıran iki kişi olay yerinden ticari plakalı bir araçla kaçtı. Saldırganlar bu araçtan da inerek bir binaya girdi. İki saldırganın kıstırıldığı binaya şu sıralarda operasyon gerçekleştiriliyor.

TERÖRİSTLERE OPERASYON ANI

BİR POLİS YARALI

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın saldırganları yakalamak için başlatılan operasyon devam ediyor.

GÖRGÜ TANIĞI: POLİS ZANNETTİK

Saldırı ile ilgili bir görgü tanığı şunları dile getirdi:

"İki tane bayan koşa koşa geldiler, biz onları polis zannettik elleri silahlı. Koşa koşa taksiye bindiler. Biz taksi plakasını aldık çevik kuvvet polisine bildirdik. Polisler geldi ama onlar kaçmış oldu. Biri yaralıydı yavaş yavaş hatta bir bariyere takıldı az daha düşüyordu. 3-5 dakika sonra polis geldi ama onlar taksiye bindi kaçtı. 2 kadın bir tanesinde siyah mont ve pantolon vardı."