Abone Ol

Bayramda burçları neler bekliyor!

Melekler Kahvesi ekibinden 8 Ağustos Perşembe ve 9 Ağustos Cuma günü burç yorumları.

Bayramda burçları neler bekliyor!

8 --9 Ağustos Perşembe-- Cuma Günlük Burç Yorumları
KOÇ

Kesin kararlı biri oluşunuz sosyal yaşamınızda birçok konuda başarılı olurken insanlarla da güvenilir ilişkiler kurmanızı sağlıyor. Ama aşk yaşamınızda farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı büyütmeden bu süreci bitirmeye çaba harcamalısınız.

BOĞA

Bugün insanlara şans vermeyi deneyin. Bir yanlışın hatta belki de suçun, kimse sanık yapılmadan, mahkum edilmeden gerekli dersleri vermesi belki de daha mümkündür. Özel hayatınızla ilgili olarak geçmişte kafanızda ciddi karmaşalar yaşatmış bir insanla yüzleşme fırsatı yakalayacaksınız.

İKİZLER

Kariyer hayatında ve toplum içinde kendinizi ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen tavrınız, istediği şekilde hareket edememenize neden oluyor. Yaşadığınız çelişki mantığınızı fazlasıyla zorlayabilir ve hareket kabiliyetinizi oldukça çok zorlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Son günlerde her şeyin yoluna girmiş olması sizi rehavet içine sokuyor. Özellikle eğitim kariyer planlarınızla ilgili olarak yaşanan olaylar sonrası biraz rahatlamış olabilirsiniz ama kendinizi garantiye almalısınız. Duygusal açıdan ise karşınızdaki insanın davranışlarını algılamakta oldukça zorluk çektiğiniz bir süreçtesiniz

ASLAN

Bugün arkadaş çevrenizden biriyle yapacağınız bir konuşma duygusal hayatınızla ilgili bir karar verme aşamasını ortaya çıkartabilir. İş hayatınızda beklediğiniz bir haber sizi rahatlatacak ve bir konu üzerinde maddi olarak önünüzü görebileceğinizi farkedeceksiniz.

TERAZİ

Kariyer odaklı bir hafta geçireceksiniz sonra ailenizle ilgilenmeniz sizi de en az onlar kadar rahatlatacak. Duygusal acıdan bir anda ilginç bazı düşünceler içine girebilirsiniz ve geçmişte askıda kalmış bir ilişkinizle ilgili adım atma fikrine odaklanabilirisiniz. Kısa zaman içerisinde yaşadığınız bu donemi atlatacaksınız.

AKREP

Kişisel karmaşalarınız etrafınızdaki insanlarla iletişiminizi olumsuz etkiliyor. Bu durumu kontrol altına almalı ve kişisel sorunlarınızı çevrenize yansıtmamalısınız. Maddi acıdan ise bir sorunu yakın zamanda çözümleyeceksiniz. Özel hayatınızda ki insanın bazı düşüncelerini hafife almaktan vazgeçin. Unutmayın sizin kadar inatçı biri var karşınızda.

YAY

Yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ki kopuşun nedeni son zamanlarda kendinizi sadece dinleyebilecek olan kişilerle görüşme isteğinizden kaynaklanıyor. Biraz sıkılmış olmalısınız ama yinede çevrenizle iletişiminiz kesmemelisiniz.

OĞLAK

Arkadaşlık ilişkileri konusunda son zamanlardaki başarınız önümüzdeki günlerde özellikle iş konusunda yeni fırsatları doğurabilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Balık burcunda boşlukta kalacak Ay etkisi içsel irdelemenin ön planda olduğunu gösteriyor.

KOVA

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Bu projede ona yardımcı olmak için caba harcayabilirsiniz. Aile çevrenizle ilişkileriniz güçlenmeye başladı.

BALIK

Kişisel olarak yaşayacağınız bazı dengesizlikler sonrasında çevrenizdeki insanlara bu konuda açıklamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili olarak ise bir kişinin yaşadığı çelişkiyi size yansıtmasına izin vermemeli duygusal acıdan netlikten yana tavır sergilemelisiniz. Bu süreç biraz dengesiz sabırlı olun.

9 ağustos CUMA

KOÇ

Kariyer hayatında ve toplum içinde kendinizi ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen tavrınız, istediği şekilde hareket edememenize neden oluyor. Yaşadığınız çelişki mantığınızı fazlasıyla zorlayabilir ve hareket kabiliyetinizi oldukça çok zorlayabilirsiniz.

BOĞA

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi farkeden çevrenizdeki insanlar sizi desteklemek istiyor. Önümüzdeki günler içinde iş hayatı ile ilgili sizi umutlandıran bir görüşmeniz olacak .Bugün yakın ilişkilerinizde duygularınızı ortaya koymakta zorlanabilir ya da anlaşılamamaktan şikayet edebilirsiniz.

İKİZLER

Ön sezileriniz güçlü. Bu durum iş hayatında gelişebilecek aksiliklere karşı net bir tutum içinde olmanızı sağlıyor ve başarı getiriyor. Maddi olarak son dönemlerde önümüzdeki dönemin planlamasını doğru yapmaya çalışmalısınız.

YENGEÇ

İç dünyanıza dönmeniz bazı ayrıntıları daha net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Hisleriniz üst boyutta ve bu aşamada önemli kararlar için uygun anlar yakalayacaksınız. Maddi olarak beklentilerinizin karşılığını almadığınızi düşünmeniz sizi biraz zorlasa da kısa zaman içerisinde maddi olarak rahatlayabilecek bir süreç içine gireceksiniz.

ASLAN

Yalnız kalmak ihtiyacı duyuyorsunuz ve bir süre kendinizi her şeyden çekmek istiyorsunuz. Son zamanlarda artık kendiniz gibi olamamaya başladınız. Kendinize ait fikirler sunamıyor gizli gizli çevrenizdeki insanların yaşayışlarını taklit etmeye çalışıyorsunuz. Bu da sağlıklı bir davranış değil

BAŞAK

Duygusal açıdan kendinizi tatmin olmuş hissetmemeniz, manevi acıdan farklı bazı arayışlar içine girmenize sebep olabiliyor ve bu durum kişisel acıdan kendinizi sorgulamaya kadar gidebilir.. İçsel acıdan kendinizi tanımlamaya yönelik adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ

Aşk yaşantınızda bugün güzel gelişmeler olacak. Akşam saatlerinizi sevgilinizle geçireceksiniz. Harcamalarla dolu bir hafta sonu geçirebilirsiniz ve bu yakın gelecek için sorunlar yaratabilir. Yakın gelecekte eğitiminizle ya da işinizle ilgili bir alana akacak büyük bir para var.

AKREP

İlginç bazı gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir. Duyacağınız bazı haberler sizi gerginleştirebilir ve tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz. İlişkinizde ise rahatsız olduğunuz bazı konuları sevdiğiniz insanla konuşarak var olan problemleri çözmeye çalışacaksınız

YAY

Beklenmedik ancak sizi fazlasıyla mutlu edecek gelişmeler yaşayarak gününüzü oldukça keyifli geçirebilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili olarak aldığınız bazı kararları küçük sorunlar yüzünden büyütme olasılığınız var dikkat edin. Sorgulamanızı biraz ertelemelisiniz.


OĞLAK

Bugün özellikle geçmiş ile ilgili olarak ön plana çıkabilecek bir durum duygusal hayatınızda köklü bazı değişimler yaratabilir. Aile ve ev hayatında ise kendinize olan güveniniz artabilir ve önemli bazı sorumluluklar için adım atabilirsiniz.

KOVA

Duygusal hayatınızda beklentilerinizi elde edebilecek adımlar atarken kariyer hayatınızda öncelik verdiğiniz konuların üzerine düşünüp, fırsatları değerlendirmelisiniz. Maddi konularda ise bir gelişme sizin kariyer hayatını da başka bir konuda eğitim alma fırsatını ortaya çıkartacak.

BALIK

Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçak gönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.