Abone Ol

Bayıltan yumruğu savundu: Yürürken duman bana geldi...

İstanbul Fatih’te işyerinin önünde sigara içen Gökay Çetin yoldan geçen Ufuk T.’nin yumruklu atmış, saldırı sonucunda 9 gün hastanede tedavi görmüştü. Saldırgan Ufuk T., kendisini "yürürken duman geldi" sözleriyle savundu

Bayıltan yumruğu savundu: Yürürken duman geldi..

Fatih Fevzipaşa Caddesi’nde 26 Haziran Pazar günü 17.30 sıralarında, bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Gökay Çetin, sigarasını içmek için dışarı çıktı. Yol kenarına parkedilmiş bir otomobile yaslanıp sigarasını içen Çetin’in yanına motosikletinden inen Ufuk T. geldi. Ufuk T., kısa süre bir şeyler söylediği Çetin’in çenesine sert bir yumruk attı.

Hürriyet'in haberine göre, beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Gökay Çetin hastanede 9 gün süren tedavisinin ardından dün taburcu oldu. Saldırgan ise karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Gökay Çetin hastanede 9 gün süren tedavisinin ardından dün taburcu oldu. Saldırgan ise karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Saldırgan Ufuk T. ifadesinde, “Motorumdan indim, yürürken duman bana geldi. Ramazan ayındayız. “Bari saklayarak iç” deyince, “Sadece ben mi içiyorum, beni mi gördün” deyip küfür edince ben de yumruk attım. Bayılınca da ayıltmaya çalıştım. Ayılmayınca da kucağıma alıp hastaneye götürdüm” dediği belirtildi.