Abone Ol

Bayan Kennedy'nin çıplak fotoğrafların sırrı ortaya çıktı!

40 yıl önce suikast sonucu yaşamını yitiren ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie Onassis'in çıplak olarak görüntülendiği karelerin sırrı ortaya çıktı.

Bayan Kennedy'nin çıplak fotoğrafların sırrı ortaya çıktı!

Garritano,  Jackie Onassis'in  yeni evlendiği eşi Yunan iş adamı Aristotle Onassis'e ait özel bir ada olan Skorpios'ta çıplak olarak güneşlenip, yoga yaparken fotoğraflarını çekmeyi başarmıştı.

Jackie Kennedy, medyanın en çok peşinde koştuğu kadındı ve bu gözlerden uzak adada şöhretin yarattığı kovalamacadan kurtulmayı biraz olsun başarmıştı.

Ama halihazırda Roma da bir fotoğraf ajansı yönetmekte olan Garritano, 1971 yazında bu adaya girmeyi başardı.

Garritano, adının yerlilerinden biriyle dostluk kurmuş ve kendini bahçıvan olarak tanıtmıştı. Jackie'nin plajda çıplak güneşlendiği söylentisi kulağına gelince, bir tekneyle açıldı ve plaja yakın çalılıkların arkasında bir yere demirleyip gizlice gözetlemeye başladı.

Jackie Onassis gelip soyunmaya başladığında gözlerine inanamadığını anlatan Garritano, "Bu mümkün gelmiyordu. Daha önce Scorpios'ta fotoğrafı çekilmişti ve kendini neden tekrar sergilemek istesindi? Ama sonra aniden ortaya çıktı. Sadece fotoğraf çekmeye odaklandım. Herşey an meselesiydi" diye konuştu.

Fotoğraflar büyük tartışma yaratmış, hatta çok sayıda editör bunları yayınlamayı reddetmişti.

Sonunda fotoğraflar İtalyan dergisi Playmen'de 1972'de yayınlandı. Aristotle ise durumu sakin bir şekilde karşıladı ve "Bazen ben de mayomu giymek için kıyafetlerimi çıkarırım. Eşim de öyle" dedi.

Fotoğraflar 1975'te ABD'de yayınlandı. Hustler dergisi tarihindeki en iyi satışı yaptı.

Garritano şimdi unutulmaz fotoğrafları açık artırmaya sunuyor.

Gazeteport