Abone Ol

Batuhan Cimilli Nur Erkoç'u aldattı işte görüntüleri!

Kısmetse Olur damat adayı Batuhan Cimilli bu kez Nur Erkoç'u aldattı. Batuhan ve sevgilisinin görüntüleri de internete düştü. Peki Batuhan Cimilli kimdir ?

Batuhan Cimilli Nur Erkoç'u aldattı! İşte görüntüleri!

Kısmetse Olur'da damat adaylarından Batuhan Cimilli yine aldatma görüntüleri ile gündemde. Daha önce Ayça'yı aldatan Batuhan Cimilli yine rahat durmadı. Bu kez aldattığı kişi Nur Erkoç oldu.


Kısmetse Olur evini karıştıran görüntülerin varlığını Batuhan Cimilli'nin en yakın arkadaşı Melis Buse'nin ifşa etmesi ilginç bir nokta oldu. Batuhan ve Melis Buse ailecek görüşen ve eskiden beri tanışan arkadaşlar.

MELİS BUSE DE YAYINDA SÖYLEDİ

Melis Buse yayında 'Batuhan Nur'u aldatmış' diyerek bombayı patlattı. Batuhan Cimilli'nin aldatma görüntüleri de internete düştü.

Batuhan Cimilli Nur Erkoç'u aldattı işte görüntüleri! - Resim: 1

Batuhan Cimilli Gülse isimli bir hayranı ile birlikte oldu. Sabahında da kameralara takıldı ve görüntüleri internete düştü.

Nur Erkoç'un bu aldatma olayına nasıl reaksiyon vereceği merak konusu. Batuhan Cimilli Kısmetse Olur evinde ilk olarak gece kulübü kaçamağı ile olay olmuştu.

BATUHAN CİMİLLİ KİMDİR ZENGİN Mİ?

Batuhan Cimilli Kısmetse Olur evindeki zengin olarak görülen damat adaylarından biri. Aileden zengin olan Batuhan Cimilli aslen Erzurumlu. İstanbul'da yaşayan Batuhan Cimilli baba parası ile geçiniyor bir işi ve mesleği yok.

AYÇA BEĞEN'İ DE ALDATTI
Batuhan Cimilli birlikte olduğu Ayça Beğen Ekin'i de aldatmıştı. İzmir gezisi sırasında buluştuğu kız ile olan görüntüleri yine internete düşmüştü.  Kaçamak yaptığı Melisa Avuncan ile Batuhan'ın ses kaydı da çıkmıştı.

Batuhan Cimilli Nur Erkoç'u aldattı işte görüntüleri! - Resim: 2

Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan İzmir'de buluşuyorlar. Ardından ikilinin Alaçatı Çeşme'den samimi görüntüleri yansıyor

internethaber