Abone Ol

Başbakan Binali Yıldırım'a kızı Büşra Bahar Köylübay da eşlik etti

Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş’e resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Ziyarette Başbakan Yıldırım’a kızı Büşra Bahar Köylübay eşlik ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım'a kızı da eşlik etti

Yıldırım, dün akşam saatlerinde Bangladeş’in başkenti Dakka’da resmi törenle karşılandı. Başbakan Yıldırım , ‘Ana’ uçağından inerken yanında kızı Büşra Bahar Köylübay vardı.

KIZILAY ŞUBE BAŞKAN VEKİLİ SIFATIYLA BANGLADEŞ’TE

Kızılay İstanbul Şubesi Başkan Vekili olan Büşra Bahar Köylübay, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları ile Kızılay İstanbul Şubesinin geçtiğimiz aylarda ortaklaşa düzenlediği kermeste toplanan yardımların Bangladeş’teki Arakanlı sığınmacılara ulaştırılmasında bizzat yer almak istediği, bu sebeple heyete dahil olduğu öğrenildi.

Başbakan Binali Yıldırım'a kızı Büşra Bahar Köylübay da eşlik etti - Resim: 1

KAMPLARI ZİYARET EDECEK

Başbakan Yıldırım, Dakka’daki temaslarının ardından yarın Bangladeş’in Cox’s Bazar bölgesine geçerek, kızı Büşra Bahar Köylübay’la birlikte Arakanlı Rohinga Müslümanlarının yaşadığı kampları ziyaret edecek.

Yıldırım, Kızılay,TİKA, AFAD ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile uluslararası yardım örgütler tarafından gerçekleştirilen insani yardım faaliyetlerini yerinde inceleyecek.

(POSTA)