Abone Ol

CHP'li Başarır'dan Soylu'ya Yeni Pudra Şekeri Vakası Tepkisi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'a ait olduğu öne sürülen görüntüler hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.

CHP'li Başarır'dan Soylu'ya Yeni Pudra Şekeri Vakası Tepkisi

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, önceki akşam saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Kılıç, “İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı göreviminden istifa ediyorum. Her daim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygıylarımla duyurulur" ifadelerini kullanmıştı.

halktv.com.tr'den İsmail Saymaz'ın haberinde ise, Kılıç’ın istifasının arkasında bir skandalın yattığı ileri sürüldü. Haberde, ulaşılan cep telefonu kaydında, bir kişinin uyuşturucu madde kullandıktan sonra makam koltuğunda sızmış halde uyuduğu iddia edildi. Bu kişinin Kılıç olduğu öne sürüldü.

"SOYLU’NUN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELESİ SON SÜRAT DEVAM"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Twitter hesabından, söz konusu görüntüye ilişkin bir açıklama yaptı. Başarır ayrıca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, uyuşturucuyla mücadele üzerinden sert tepki gösterdi.

"Soylu'nun uyuşturucu ile mücadelesi son sürat devam ediyor" diyen CHP'li Başarır, daha önce lüks araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun savunmasını hatırlatarak, "AKP'de bir 'pudra şekeri' vakası daha" ifadelerini kullandı.

Başarır, "AKP’de bir “pudra şekeri” vakası daha! “İş yoğunluğu” nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklayan AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın makamında uyuşturucu kullandığı anlar böyle görüntülendi! Soylu’nun uyuşturucu ile mücadelesi son sürat devam ediyor!" ifadelerine yer verdi.

İşte Başarır'ın paylaşımı:

CHP'li Başarır'dan Soylu'ya Yeni Pudra Şekeri Vakası Tepkisi - Resim: 1