Abone Ol

Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, çok öfkeli ve üzgündü

Demirtaş'ın anne, baba ve kız kardeşi, cezaevine ziyarete giderken trafik kazası geçirmişti

Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, çok öfkeli ve üzgündü

Başak Demirtaş, anne ve babasının geçirdiği trafik kazasından dolayı Selahattin Demirtaş'ın öfkeli ve üzgün olduğunu söyledi. Başak Demirtaş, "Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi" dedi.

Önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın anne, baba ve kız kardeşinin içinde bulunduğu aracın sol arka lastiğinin patlaması sonucu trafik kazası geçirmiş, toplamda 8 kişi hafif yaralanmıştı. Dün eşi Selahattin Demirtaş ile görüştüğünü belirten Başak Demirtaş, kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Demirtaş'ın öfkeli olduğunu aktaran Başar Demirtaş, binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkânı olmadığına dikkati çekerek, "Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.

Başak Demirtaş'ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

"Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi.

Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz."

Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, çok öfkeli ve üzgündü - Resim: 1