Abone Ol

Seda Akgül'ün programındaki avukat Feyza Altun'dan olay tweet

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre, yedi aylık oğlu Ali Yiğit’le duruşmaya katılmasıyla ünlü ‘feminist aktivist’, avukat Feyza Altun’un attığı tweet şuydu: “Evlenin ki boşayayım.”

Seda Akgül'ün programındaki avukat Feyza Altun'dan olay tweet

Seda Akgül'ün sunacağı Ne Seninle Ne Sensiz isimli barıştırma programı 17 Temmuz Pazartesi günü FOX'ta başlayacak. Akgül'ün programdaki partnerleri Pskiyatr Dr. Ümit Yazman ve Avukat Feyza Altun olacak.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Avukat Feyza Altun'un kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımı eleştirerek, köşesine taşıdı.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET

AKGÜL’ÜN DANIŞMANI TWEET’İYLE ŞAŞIRTTI

Yakında FOX’ta başlayacak ‘Ne Seninle Ne Sensiz’in ilk fragmanında sunucu Seda Akgül’ün programın tanıtımı için söylediği şu: “Bütün sorunlu evlilikleri kurtarmaya geliyorum.”

FOX’un internet sitesinde ise program için şunlar yazılı:

“İlişkisini düzeltmeye kararlı eşler, evliliklerini kurtarmak için bu programa geliyor! Stüdyoda içlerini dökecek, mutlu evliliğin yollarını öğrenecekler.

Seda Akgül’ün sunuculuğunda, Psikiyatr Dr. Ümit Yazman’ın uzman danışman olarak yer alacağı yayında, Avukat Feyza Altun da yorumcu olarak bulunacak.”

‘Ne Seninle Ne Sensiz’in hukuk danışmanı avukat Feyza Altun, ilginç bir tweet attı.

Kundaklayıp, kucağına aldığı yedi aylık oğlu Ali Yiğit’le duruşmaya katılmasıyla ünlü ‘feminist aktivist’, avukat Feyza Altun’un attığı tweet şuydu: “Evlenin ki boşayayım.”

‘Ne Seninle Ne Sensiz’, evlilikleri kurtarma programı ise o zaman hukuk danışmanının attığı bu tweet ne?

ALİ EYÜBOĞLU / MİLLİYET