Abone Ol

"Barda filminde gördüğüm tecavüz sahnelerini denedim. Çok zevk aldım!" VİDEO

Bir haftada 6 kadına tecavüz eden bebek yüzlü sapıktan korkunç itiraflar: Barda filminde gördüğüm tecavüz sahnelerini denedim... Kadınlara tecavüz sırasında etek ve çizme giydirdim... Kurbanlarımın direnmesinden büyük zevk aldım...

"Barda filminde gördüğüm tecavüz sahnelerini denedim. Çok zevk aldım!"...

AnkaraKeçiören'de bir hafta içinde, evli 6 kadını takip ettikten sonra tecavüz eden bir yıllık evli Cengizhan Ö., emniyetteki sorgusunda polislerin bile kanını dondurdu. Eşkali belirlendikten sonra, Milli Piyango satıcısı kılığındaki polislerce yakalanan Cengizhan Ö., tecavüzleri gerçekleştirdiğinde kurbanların kendisine direnmesinden zevk aldığını söyledi.

Filmdeki yöntem gibi

Eşinin hamile olması nedeniyle ilişkiye giremediğini söyleyen Cengizhan Ö., sürekli olarak içinde tecavüz sahnelerinin bulunduğu porno filmler izlediğini itiraf ederek, polise şunları anlattı: "Tecavüz sahnelerinde kurban kadınların önce direndiğini ardından büyük bir zevk aldıklarını izliyordum. Hatta tecavüz ettiğim kadınların daha sonra bana aşık olmalarını istiyordum. Bu bana büyük bir keyif veriyordu. Son olarak "Barda" filmindeki tecavüz sahnelerini izledim ve aynı yöntemi denemek istedim. Evimden uzak bölgelerde özellikle çocuklarını okula bırakan anneleri takibe aldım. Eve kendimi anketör olarak tanıtıp girdikten sonra bıçak zoruyla tecavüz ettim. Hiçbir işte çalışmadığım için evin kirasını ödemekte zorluk çekiyorduk. Bu nedenle tecavüz ettiğim kadınların ziynet eşyalarını çalarak kuyumcuya sattım." Kadınlara tecavüz anında etek ve uzun bot giydirdiği de belirlenen Ö., "Bu tamamen fantezi içindi. Filmlerdeki tecavüz sahnelerinde kadınların genellikle etekli olduğunu ve bot giydiklerini görüyordum" diyerek itirafta bulundu.

Hamile eşi aklına geldi

Hamile bir kadına tecavüz etmekten son anda vazgeçen Cengizhan Ö. bu olayı ise şöyle anlattı: "Evine girdiğim bir kadının hamile olduğunu öğrenince birden aklıma kendi eşim geldi. Duygusal bir haldeydim ve hiçbir zarar vermeden kaçtım. Ancak sonraki gün iki kişiye daha tecavüz ettim. Eğer yakalanmasaydım tecavüzlere devam edecektim."

Teşhis ve deliller tamam

İfadeleriyle polisleri bile şaşırtan Cengizhan Ö.'den alınan DNA örnekleriyle tecavüze uğrayan kadınlardan alınan DNA örneklerinin uyuştuğu ortaya çıktı. Emniyete teşhis için getirilen 6 kadın ise kendilerine tecavüz eden kişinin Cengizhan Ö. olduğunu belirttiler. Yine tecavüzlerin gerçekleştiği evlerde yapılan parmak izi incelemesi Cengizhan Ö.'nün parmak izleriyle örtüştü. Zanlının 6 aylık hamile eşinin, olayı öğrenmesinin ardından evi terk ettiği belirtildi.

TARTIŞILAN FİLMFilmde gördüğüm gibi tecavüz ettim

Şiddet sahneleriyle tartışılan Barda filminin konusu şöyle: Yaşları 19-25 arasında değişen kızlı erkekli sekiz arkadaş, barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkence ve tecavüze maruz kalırlar. Kendilerini alıkoyan grubun görünürde hiçbir amacı yoktur.

İŞTE BARDA FİLMİNDEN BİR SAHNE

Kaynak: Hürriyet