Abone Ol

Barbaros Şansal için istenen ceza belli oldu!

Ünlü modacı Barbaros Şansal hakkındaki soruşturma tamamlandı. Şansal'ın, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan 3 yıla kadar hapsi istendi

Barbaros Şansal için istenen ceza belli oldu!

Barbaros Şansal, 2017 yılbaşı akşamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeyken (KKTC) sosyal medya hesabından yayınladığı tepki çeken videonun ardından sınırdışı edilerek İstanbul'a getirilmişti.

Şansal'ın uçaktan inişi sırasında bir grup, kendisine saldırıda bulunmuştu.

Ünlü moda tasarımcısı ardından gözaltına alınmış, sonra da ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanmıştı.

BARBAROS ŞANSAL VİDEODA NE DEMİŞTİ?

Modacı Barbaros Şansal 'B... boğul Türkiye' sözleriyle biten videoda şu ifadeleri kullanıyor: "2017'de hepinize g...i. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin. Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokakta size pislik dağıtırken sizler hala yeni yıl mı kutluyorsunuz. Ben bardaki, evdeki içkileri hepsini içicem. Size bir damla bile vermeyeceğim. Bütün dolarlarımı İsviçre'ye geçiricem. Bir kuruş peni bile vermeyeceğim. Ben Kıbrıs'tayım. Kuzey Kıbrıs yeni yıla girdi. Birazdan Nikosa'ya gidicem. Bir de orada kutlayacağım. Öpmedim bile sizi. Bu kadar pisliğin, rezaletin içinde kutlamaya devam edin. B... boğul Türkiye"