Abone Ol

Banu Alkan'ın gözyaşları Saba Tümer'i ağlattı!

MEDYAFARESİ VİDEO Türk sinemasının 3 efsane ismi ilk defa birlikte canlı yayına katıldılar.

Banu Alkan'ın gözyaşları Saba Tümer'i ağlattı!

Saba Tümer ile Bugün programında bir ilk gerçekleşti.Yıllardır hiç biraraya gelmeyen Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Ahu Tuğba, Banu Alkan ve Oya Aydoğan bugün ilk kez birlikte Saba Tümer ile Bugün programına konuk oldu.Türk televizyonlarında ilk kez yan yana canlı yayına çıkan üçlü arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Banu Alkan ile Oya Aydoğan arasındaki tartışma ise programa damgasını vurdu.

BANU ALKAN’IN GÖZYAŞLARI VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kilo üzerine ve güzellik üzerine tartışan üç yıldız, anlaşmazlığa düştü.Ahu Tuğba Banu Alkan’ın giyimini eleştirerek, "Onları örtüyorsun daha mı kilolu çıkıyorsun acaba" dedi.Bunun üzerine Alkan, "Hiçbir şey kapatmıyorum Hollywood yıldızlarının giyindiği tarzdayım" karşılığını verdi."Hollywood seni yesin inşallah" diyen Oya Aydoğan, "İnşallah film çekersin orada figüran da olsa" diye konuştu."Bence figüran siz olursunuz" diye çıkışan Alkan, "Ben star ışığımla ve güzelliğimle film çekerim Hollywood’da" şeklinde konuştu.

Araya giren Saba Tümer Alkan’a, "Oya Hanım’ı davet eder misiniz çekimlere?" diye sordu."Kişininin fikrindeyse, bakın beyindeki yapısına" yanıtını veren Alkan’a Aydoğan, "Ne kadar güzel şeyler söyledim hiç anlamıyor" diye çıkıştı.Bunun üzerine Alkan, "Ben sizi hiçbir zaman anlayamıyorum, kültür farkı var" dedi.Aydoğan ise, "Evet kültür seviyen yüksek olacak" karşılığını verdi.Banu Alkan da, "IQ ölçtürsek sonuncu olursun" diye çıkıştı.Oya Aydoğan da, "Artık ben cevap vermiyorum" diyerek Alkan’a sırtını döndü.

AFRODİT’İN GÖZYAŞLARI

Afrodit lakaplı ünlü sanatçı Banu Alkan, kameralar karşısında duygusal anlar yaşadı.Programın ilerleyen dakikalarında eski sevgilisi Murat Taşdemir hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.Murat Taşdemir ile 13 yıllık ilişkilerini anlatan Banu Alkan, Taşdemir ile ayrılığının ardından neler hissetiiğinden söz etti.Duygusal anlar yaşan ünlü sanatçı, gözyaşlarını elindeki orkide demetiyle gizlemeye çalıştı.

Canlı yayına evli olduğundan dolayı bağlanmak istemeyen Murat Taşdemir Banu Alkan’a Saba Tümer aracılığıyla sevgi ve saygılarını iletti. Program’ın sonunda üç oyuncu izleyicilere birbirlerine sarılarak veda ettiler. Banu Alkan’ın programdaki duygusal anları Twitter aleminde günün en çok konuşulan olayı oldu.

BANU ALKAN’IN GÖZYAŞLARI VİDEO İÇİN TIKLAYIN