Abone Ol

Banu Alkan: Miami’de Donald Trump beni tepeden tırnağa süzdü

Seren Serengil’in Trump’la ilgili yaşadıklarını anlatmasını istemesi üzerine Banu Alkan, Miami’de bundan 20 yıl önce yaşadığı bir anısını anlattı.

Banu Alkan: Trump beni tepeden tırnağa süzdü

Duymayan Kalmasın programına katılan Banu Alkan, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.Geceye katıldığını açıklayan Banu Alkan, kırmızı halıdan geçtiğini ve gecede Erol Köse’nin yanında oturacağını söyleyerek sözlerine başladı. Ödül töreni sahnesinde yaşananları bir talihsizlik olarak değerlendirerek, “Yaşananlardan dolayı özür diliyorum” diyen Alkan, sahnede yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken kişinin 12-13 yıldır birlikte çalıştığı ve adeta ailesinden biri gibi gördüğü Erkan isminde bir bey olduğunu açıkladı. Kendisine menajerlik ve asistanlık yaptığını söylediği kişiden bir an için ayrı kaldığını açıklayan Alkan, “Ben gecenin yapıldığı tören salonuna girmek üzere hazırlanırken sahnede bu tarz bir durum yaşandı başta da dediğim gibi böyle bir şey yaşandığı için üzüldüm ancak bana bununla ilgili yakışıksız eleştiriler de hoşuma gitmedi. Banu Alkan olarak bu tarz reklamlara ihtiyaç duymam. Ben sanatımla var olan bir ismim ve yine konuşulmak istiyorsam da sanatımla ilgili açıklamalarla gündeme gelirim. Siyasi açıklamalar yapabilirim mesela Donald Trump üzerinden bir açıklama yaparak kendimden bahsettirebilirdim.”
Banu Alkan şunları söyledi: “Bir davet için Miami’deydim. Konukladığım otelin bahçesindeki çimenler de gerçekten çok güzel görünüyordu. Ancak bir gün bu çimenlerin üzerine çadırlar kurulduğunu gördüm. Buna çok sinirlendim ve bunun nedenini sordum, görevliler New York’dan bir iş adamı geleceğini söyledi ve hazırlıkların da onun adına yapıldığını söylediler.Geceye katıldığımda etkinliğin Donald Trump için yapıldığını gördüm, yanına gittim ve çimenlerle ilgili şikayetimi söyledim. Sizin yüzünüzden çimenler mahvoldu dedim. Beni tepeden tırnağa süzdü ve “Küçük Hanım o çimler blok bloktur ve bozulanları kaldırıp yerine yenilerini koyabilirsiniz, onlar hazır çim” şeklinde bir açıklaması oldu. Tabi yıllar önce o zaman hazır çimin ne olduğunu bilmiyoruz, ben de yetişmesi uzun zaman alacağı için adama kızmıştım.