Abone Ol

Bana Sevmeyi Anlat dizisi ilk bölümüyle beğeni kazandı! İşte 2. Bölüm fragmanı

Bana Sevmeyi Anlat dizisi, FOX TV’de bu gece yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Başrollerini Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizi ilk bölümde izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Bana Sevmeyi Anlat dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı

Almanya’da dul bir kadın olan Leyla (Seda Bakan), minik bebeğine iyi bir hayat kurmak için babasının arkadaşı Haşmet’in evlilik teklifini kabul eder. Eroin ticareti yapan işadamı Haşmet (Mustafa Üstündağ), Leyla için görkemli bir düğün yapar. Ancak düğün günü Haşmet hakkında gerçekleri öğrenen Leyla, Boğaz’daki yalıda düzenlenen düğünden bebeğini de bırakarak apar topar kaçar. Kader onu kaçarken, Haşmet’in yeni iş anlaşması yaptığı Alper‘le (Kenan Doğulu) biraraya getirir.

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla… Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper… Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet… Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek.

İzleyicilerin merakla beklediği Bana Sevmeyi Anlat dizisinin 2. bölümünün tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte 2. bölümün tanıtım fragmanı…