Abone Ol

Bana "Beyaz'ın eski sevgilisi" denilmesine çok kızıyorum!

Dünya ikinci güzeli seçilmesine, pek çok film ve dizide oynamasına rağmen Beyaz'la yaşadığı aşkla anılan Gamze Karaman, çok şikayetçi

Bana "Beyaz'ın eski sevgilisi" denilmesine çok kızıyorum!

Türkiye ve Dünya ikinci güzeli seçilmesine, pek çok film ve dizide oynamasına rağmen adı esas olarak Beyaz'la yaşadığı aşkla duyulan Gamze Karaman, bu durumdan çok şikayetçi. "Türkiye'nin en ünlü isimlerine bakın, oyuncusundan mankenine hepsi birinin sevgilisi diye çıkış yaptı. Maalesef Türkiye böyle" diyen Karaman, yakında hem de Beyaz Şov'un karşısında yayınlanacak TV programıyla bomba gibi geleceğini belirtiyor.

* Geçen hafta ilki yapılan İsmail Cem TV Ödülleri'ne katılmış bir kişi olarak gerçekten de gecede en dikkat çeken ismin Gamze Karaman olduğunu söyleyebilirim. 1.75 boyunda, 90-63-94 ölçüleriyle farkı fark edilen Karaman, geceye çok da hazırlanmadığını saçını, makyajını kendisinin yaptığını söylüyor. Güzel olduğu için herkesin kendisini manken sandığını belirten Karaman, biri yardım defilesi olmak üzere hayatında sadece iki kere podyuma çıkmış. Kendisinin "oyuncu" ve "sunucu" olduğunun altını özellikle çiziyor. Son olarak Makber dizisinde rol alan Karaman, şu anda Star TV'de Pazar sabahları yayınlanan Star Life'ı sunuyor. Yakında bir TV şovu başlayacak. Kadere bakın ki programın günü ve saati Karaman'ın eski aşkı Beyaz'ın tam karşısında. Eski sevgiline rakip mi olacaksın dediğimde Karaman: "Sonuçta Beyaz Show 12 yıldır sürüyor. Kesinlikle, rakip olacağız diye bir şey yok. Bizim yaşımız daha küçük. Önümüzde çok yol var" diyor.

Güzellik yarışmaları saçmalık

1982'li doğumlu Gamze Karaman, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan milli bir hentbolcu. 2003 yılında ablasının kendisinden habersiz fotoğraflarını güzellik yarışmasına yollamasıyla pek de istemeden yarışmaya katılmış. Ve önce Türkiye ikinci güzeli, ardından da Miss Globe'da Dünya ikinci güzeli seçilmiş. Tercihi ise oyunculuktan yana olmuş. Ve hemen Ayla Algan'ın kapısını çalmış. Hâlâ da oyunculuk eğitimi almaya devam ediyor. Güzellik yarışması kökenli olmasına rağmen bu yarışmaları saçma bulması ise çok dikkat çekici. "Şimdiki aklım olsa güzellik yarışmalarına katılmazdım çünkü saçmalık. Güzellik çok göreceli bir kavram. Zaten son dönemde çıkan Türkiye güzellerini beğenmiyorum. 20 kişilik bir jürinin önüne koyuyorlar kızları. Sadece 20 kişinin seçtiği bir kız nasıl Türkiye'nin en güzel kızı oluyor? Herkes katılmıyor ki."

Fazla güzelim diye iş alamadığım oldu

Beyaz'la ilişkisinin bu kadar konuşulmasına ise kızgın. "Türkiye böyle maalesef. Türkiyenin en ünlü isimlerine bakın hepsi de birinin sevgilisi diye çıktı" diyor. Beraberliği her gazetede yayınlanıp da kendi tabiriyle, Alican serisine dönünce bir buhran dönemine girmiş Karaman. Ve sırf Beyaz'ın ismini kullandı demesinler diye bir yıl boyunca hiçbir projeyi kabul etmemiş. "Ünlü biriyle olmanın avantajını değil, dezavantajını yaşadım. Ben isterdim ki projelerimden, yaptığım işlerden konuşalım ama bana hâlâ Beyaz soruluyor malaesef" diyen oyuncu fazla güzel bulunduğu için pek çok işe kabul edilmediğini de belirtiyor.

Niye ben değil de onlar demiyorum, her şeyin zamanı var

* Geçen haftaki törenin senin dışında konuşulan iki isim daha vardı; Beren Saat ve Cansu Dere. Beren Saat güzel mi sence?

Beren iyi bir oyuncu olabilir ama normalde görsem "Aaa bu da çok güzel kadınmış" diyeceğim birisi değil. Ona gelen projeler nedeniyle çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

* Çok güzel değil, iyi projeler mi seçiyor yani?

Doğru proje seçmeyi de bilmiyor. O proje Türkiye'de hangi oyuncuya gitseydi o projeye balıklama atlardı. Beren şanslıydı sadece, çünkü proje ona gitti. Hangi kadın Aşkı Memnu'da oynasaydı bu kadar abartılırdı zaten. Cansu Dere'nin de modellik yapması gerek. O da proje açısından şanslı diyeyim.

* Ama her iki isim de çok popüler ve en iyi yerlerdeler, neden?

Şanslarıyla bulundukları yerdeler bence. Bu işlerin yüzde 50'si çalışmak, yüzde 50'si şans.

* Tören gecesi onlara bakıp da içinden "Niye ben değil de onlar" demedin mi?

Demedim, her şeyin yeri ve zamanı var.

Banu Duran- Vatan