Abone Ol

Baldızına Kadro Verdi, Eleştirenlere Beddua Etti

Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu, baldızını kadroya almasıyla ilgili gelen soruya verdiği yanıtı "Allah'tan korkmayanlar için yaşasın cehennem" ifadesiyle bitirdi.

Baldızına Kadro Verdi, Eleştirenlere Beddua Etti

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu baldızı Nihal Tan Kaçar için üniversitede kadro açılmasıyla ilgili sosyal medyadan gelen soruya beddualı yanıt verdi. Nihal Tan Kaçar için şubat ayında kadro açan Tabakoğlu'na bir kullanıcı "Hocam rektörü olduğunuz Trakya Üniversitesi’nde baldızınıza kadro açmışsınız. Özel değilse sebebini öğrenebilir miyiz?" diye sordu.

İmla hatalarının olduğu bir metinle yanıt yazan Tabakoğlu "Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında (Bakanlığı'nda) kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muhafakat (muvafakat) istedi kurumu verdi. Bizimde (bizim de) bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım" dedi.

Tabakoğlu yanıtını şöyle bitirdi: "Allah' tan korkmayanlar için yaşasın cehennem."

Yeniçağ'ın Ümit Karadağ'ın haberine göre bu yazışmanın ardından Nihal Tan Kaçar’ın Trakya Üniversitesi’nin internet sitesindeki fotoğrafı kaldırıldı.

Öte yandan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer'in daha önce sınıf öğretmeni olan eşi Sefa Sanem Polat Zafer'i, Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümüne araştırma görevlisi olarak aldırdığı ortaya çıkmıştı.