Abone Ol

Baldızına cinsel istismardan yargılanan sanık: Dokunmuş olabilirim ama cinsel amaçla değil

BOLU'da, 17 yaşındaki baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Ahmet T., "Bir kaç kez dokunmuş olabilirim. Ama cinsel amaçla değildi" dedi.

Baldızına tacizden yargılanan enişte: Dokunmuş olabilirim...

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA) - BOLU'da, 17 yaşındaki baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Ahmet T., "Bir kaç kez dokunmuş olabilirim. Ama cinsel amaçla değildi" dedi.
Gerede İlçesi'nde tornacı dükkanında çalışan Ahmet T., iddiaya göre bir süredir evlerinde kalan baldızı R.Y.'ye 3 kez cinsel istismarda bulundu. Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran R.Y., eniştesinin kendisine 2 kez ablasının yanında, bir kez de evde yalnız oldukları sırada cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık sorgusunda suçlamayı kabul ederek tutuklanan Ahmet T., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı.
'KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM'
Duruşmadaki savunmasında suçlamayı kabul etmeyen Ahmet T., savcılık soruşturmasında baskı altında ifade verdiğini ileri sürerek şöyle dedi:
"Ben baldızımı bir kez bacakları açık oturduğu için uyarmıştım. O nedenle bana kızgın olabilir. Suçlamaları reddediyorum. Onu ben kardeşim gibi görüyorum. Bir kaç kez dokunmuş olabilirim. Ama bu cinsel bir amaçla değildi. Bana neden böyle bir iftira attığını bilmiyorum. Beni cinsel istismarla suçladığı zamanlarda eşim de yanımdaydı. Şu anda bu iftiralar yüzünden eşimle boşanma aşamasındayız."
Mahkeme heyeti suçun niteliği, mevcut delil durumu, kaçma şüphesi nedeniyle sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi