Abone Ol

Balçiçek İlter'le Olay Yeri'nin psikoloğu Esra Ezmeci'nin şaşırtan aşkı

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programının psikoloğu Esra Ezmeci kimdir?

Balçiçek İlter'le Olay Yeri'nin psikoloğu Esra Ezmeci'nin şok aşkı

Hafta içi her gün Star Tv'de ekrana gelen Esra Ezmeci merak edilen isimler arasında. Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığı programda psikolog olarak yorumlarda bulunan Esra Ezmeci'nin hayatına gelin yakından bakalım.

1 Ağustos'ta dünyaya gelen Esra Ezmeci'nin okul hayatı başarılarla dolu. İstanbul'da yaşayan Esra Ezmeci'nin 10 yaşında bir oğlu bulunuyor. Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden biri olan Esra Ezmeci'nin instagram hesabında 100 binden fazla takipçisi bulunuyor. Haliç Üniversitesi'ni lisans ve yüksek lisans alanlarında birinci olarak bitiren Esra Ezmeci aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Adına fan sayfaları açılan Esra Ezmeci'nin programa katılmadan önce başka bir aşk iddiasıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre Esra Ezmeci ünlü bir ressamla yasak aşk yaşadı.

Balçiçek İlter'le Olay Yeri'nin psikoloğu Esra Ezmeci'nin şaşırtan aşkı - Resim: 1

ESRA EZMECİ'NİN YASAK AŞKI

internethaber.com'un haberine göre Esra Ezmeci'nin yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi ressam Ahmet Güneştekin. Ahmet Güneştekin evli olduğu zamanlarda iddiaya göre Esra Ezmeci ile aşk yaşadı. Esra Ezmeci konuyla ilgili açıklama yapmaktan çekinse de ünlü psikoloğun şu an hayatında kimse bulunmuyor.

Esra Ezmeci instagram hesabından oğluyla olan fotoğraflarını sık sık paylaşıyor. Dövmesi de olan Esra Ezmeci şu an doktora yapıyor.