Abone Ol

Bakırköy'de yayaları ezen sürücünün annesi hakim babası savcı çıktı

İstanbul Bakırköy'de bir kadını darp ettikten sonra aracını yayaların üzerine süren öfkeli sürücünün annesinin hakim, babasının da savcı olduğu ortaya çıktı.

Bakırköy'de yayaları ezen sürücünün annesi hakim babası savcı çıktı

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin önünde araç içerisinde bir kadını darp eden Görkem Sertaç Göçmen'e vatandaşlar tepki gösterdi.

Yaşanan tartışmanın ardından otomobilini vatandaşların üzerine süren Görkem Sertaç Göçmen, insanların yaralanmasına aldırmadan olay yerinden hızla kaçtı.

Kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Görken Sertaç Göçmen polis merkezine götürüldü.

Bakırköy'de yayaları ezen sürücünün annesi hakim babası savcı çıktı - Resim: 1

DAHA ÖNCE POMPALI TÜFEKLE 2 KİŞİYİ YARALAMIŞTI

Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile hakim Aynur Gökmen'İn çocukları olan Görken Sertaç Göçmen Eylül 2017'de Ataköy'deki hakim savcı lojmanlarının önündeki bahçede tartıştığı 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açarak yaralanmalarına sebep olmuştu.

Adliyeye çıkartılan Göçmen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu olaydan sonra Bakırköy Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde hakim olan AynurGöçmen'İn görev yerleri Ekim 2017'de çıkartılan HSK kararnamesi ile değiştirilmiş Uşak Adliyesi'ne atanmışlardı.

Bakırköy'de yayaları ezen sürücünün annesi hakim babası savcı çıktı - Resim: 2Bakırköy'de dehşet! Arabasını tartıştığı kişilerin üzerine böyle sürdü

Bakırköy'de yayaları ezen sürücünün annesi hakim babası savcı çıktı - Resim: 3