Abone Ol

"Bakın Bülent Bey, pardon Bülent Hanım" Orhan Gencebay'dan canlı yayın gafı!!! Armağan Çağlayan'a ne oldu?

MEDYA FARESİ- Popstar Alaturka'da Bülent Ersoy'un yarışmacılardan Armağan'a aşık olduğu iddiaları uzun uzun tartışıldı. Bülent Ersoy'u yatıştırmak isteyen Orhan Gencebay ise öyle bir pot kırdı ki!!!

"Bakın Bülent Bey, pardon Bülent Hanım" Orhan Gencebay'dan canlı yayın...

Popstar Alaturka'da fenalaşan Armağan Çağlayan apar topar dışarı çıkarıldı. Ebru Gündeş Armağan'ın başında bekledi. Daha sonra gelen ambulansla Armağan Çağlayan hastaneye kaldırıldı.

Peki programda başka neler mi oldu?

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Popstar Alaturka'ya Bülent Ersoy varla yok arası çok kısa bir mini etekle geldi.

Seyircilerin isteği üzerine bir kaç kez ayağa kalkarak mini etek dekoltesini gösteren Bülent Ersoy yarışmacılardan Armağan çıkınca açtı ağzını yumdu gözünü.

Kimseye torpil yapmadığını belirten Bülent Ersoy, "Ben kimi istersem onu beğenirim, kimi istersem ona aşık olurum, bu çocuğu sevsem öyle onun anne babasından da korkmam, kim ne derse desin, beni ilgilendirmez, sevmek istersem severim. Aşkımı kendi içimde de yaşarım" diye konuştu.

uzun uzun yarışmadaki tarafsızlığını anlatmaya başlayan Bülent Ersoy'un açıklamaları salondakileri de, jüri üyelerini de sıktı.

Orhan Gencebay bir ara lafa karışmak istedi ancak, Bülent Ersoy o kadar hızlı konuşuyordu ki, sesini yükseltmesi gerekti.

Tam bu sırada Orhan Gencebay aynen şu ifadeleri kullandı.

"Bülent Bey, Bülent Hanım"

Bu gafın ardından renkten renge giren Orhan Babai kısa bir süre sessiz kaldı. Neyse ki Bülent Ersoy bu gafı duymadı.

Duysa kimbilir neler olurdu?

MEDYA FARESİ