Abone Ol

Bakanın İstifası Adana Kebap Dağıtılarak Kutlandı

İngiltere'de bir restoran, eşini aldattığına dair fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından istifa eden Sağlık Bakanı Matt Hancock'un görevini bırakmasını, ücretsiz bin kebap dağıtarak kutladı.

Bakanın İstifası Adana Kebap Dağıtılarak Kutlandı

İngiltere'de bir restoran, eski Sağlık Bakanı Hancock'un istifasını ücretsiz bin kebap dağıtarak kutladı.

Başkent Londra'da 5 şubesi bulunan ve kebaplarıyla ünlü restoranın işletmecileri, Old Street'teki şubelerinde, istifa eden eski Bakan Hancock'un görevini bırakmasını farklı bir yöntemle kutlayarak gündeme geldi.

Restoranın sosyal medya hesabından, istifasını memnuniyetle karşıladıkları bakanın elinde kebapla fotoğraflarını paylaşan işletme sahipleri, Hancock'un görevi bırakmasını kutlamak için bin kebabın halka ücretsiz dağıtılacağını duyurdu.

Bakanın istifasının ücretsiz kebap dağıtılarak kutlanması, müşteriler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

''DAHA ÖNCE İSTİFA ETSEYDİ DAHA İYİ OLURDU''

Restorana gelen ve kebabı çok sevdiğini söyleyen müşterilerden biri, Hancock'un geç de olsa istifa ederek doğru olanı yaptığı belirtti ve "Daha önce istifa etse daha iyi olurdu ama hiç olmamasından iyidir." ifadesini kullandı.

''KESİNLİKLE KUTLAMAMIZ GEREKEN BİR ŞEY''

Restoranda çalışan şeflerden Sam, herkesin Hancock'un kararlarından bıktığını dile getirerek, "Bu (Hancock'un istifası) kesinlikle kutlamamız gereken bir şeydi." değerlendirmesinde bulundu.